• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebis gelmek istemio hic bi sorunumuz yok ama hamile olamadim . Neden ne yapmaliyim ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.252
4.211
133
2 sene olcak bi seneden fazla hastanedeyiz son 4 ay haric ve 4 aydir takmayida biraktim ama olmuo 2 asilama yaptirdik tutmadi esimde bnde hic bi sorun yok cok kafam karisio adetlerim gecikirdi simdi 16 de bi adet gormeye basladim ew tasidik vs derken sallamaya basladim bu konuyu umudum kirildi cunku sanki hic olmayacak gibi gelio deprem yok virus vs derken tekrar aklima dustu ya ölursek die dusundum bari bi can biraksaydim bi acisini tatlisini yaşasaydim die icim icimi yiyo ama yok ne kurler ne bilmem ne olmuo bn gibi olan varmi hic sorun yokken cocugu olmayan uzuluorum iyice umutsuz lasiorum rahim filmi ultrason lar ilaclar yok yok yok napcam bi fikir verin🙁

Biraz da kendi haline bırak vücudun dinlensin.. Rabbim in ne zaman vereceği hiç belli olmaz..

ben zevk suyundan hamile kalırım diye korkuyorum Allah korusun siz hiçbir sıkıntınız yokken bile kalamıyormussunuz hamile kalmak bu kadar zor mu gerçekten ben her ay düşünüyorum boşalma olmadığı halde zevk suyundan hamile kalmışmıyımdır diye strese sokup kendimi testlere düşüyorum bu sefer ben sizin için dua edeyim sizde benim için dua edin😊🙏🏻💕

2 sene olcak bi seneden fazla hastanedeyiz son 4 ay haric ve 4 aydir takmayida biraktim ama olmuo 2 asilama yaptirdik tutmadi esimde bnde hic bi sorun yok cok kafam karisio adetlerim gecikirdi simdi 3 aydir 16 gun de bi adet gormeye basladim ew tasidik vs derken sallamaya basladim bu konuyu umudum kirildi cunku sanki hic olmayacak gibi gelio deprem yok virus vs derken tekrar aklima dustu ya ölursek die dusundum bari bi can biraksaydim bi acisini tatlisini yaşasaydim die icim icimi yiyo ama yok ne kurler ne bilmem ne olmuo bn gibi olan varmi hic sorun yokken cocugu olmayan uzuluorum iyice umutsuz lasiorum rahim filmi ultrason lar ilaclar yok yok yok napcam bi fikir verin🙁
Dusunmeyi birakinca olacaktir.zaten bu zamanlarda yapmayin cocuk falan

2 sene olcak bi seneden fazla hastanedeyiz son 4 ay haric ve 4 aydir takmayida biraktim ama olmuo 2 asilama yaptirdik tutmadi esimde bnde hic bi sorun yok cok kafam karisio adetlerim gecikirdi simdi 3 aydir 16 gun de bi adet gormeye basladim ew tasidik vs derken sallamaya basladim bu konuyu umudum kirildi cunku sanki hic olmayacak gibi gelio deprem yok virus vs derken tekrar aklima dustu ya ölursek die dusundum bari bi can biraksaydim bi acisini tatlisini yaşasaydim die icim icimi yiyo ama yok ne kurler ne bilmem ne olmuo bn gibi olan varmi hic sorun yokken cocugu olmayan uzuluorum iyice umutsuz lasiorum rahim filmi ultrason lar ilaclar yok yok yok napcam bi fikir verin🙁
bu çok bencilce bir sebep değil mi? depreme virüse savaşa çocuk yapası gelmez insanın , bir de ölüp gidersem arkamdan kalsın demek falan kötülük çocuğa resmen.
biyolojik bir sorununuz yoksa psikolojiktir.salın vücudunuzu bırakın kürleri falan.ülke ortam bi yatışsın , olur kendinizi rahatlattığınızda.

ben zevk suyundan hamile kalırım diye korkuyorum Allah korusun siz hiçbir sıkıntınız yokken bile kalamıyormussunuz hamile kalmak bu kadar zor mu gerçekten ben her ay düşünüyorum boşalma olmadığı halde zevk suyundan hamile kalmışmıyımdır diye strese sokup kendimi testlere düşüyorum bu sefer ben sizin için dua edeyim sizde benim için dua edin😊🙏🏻💕
Ilk ewlendigim aylar bnde korkuodum ama hic korunmadik sans iste olmayinca olmuo ts ederm cnm edderim dua hayirli zmnda kalbinden gecirdiginde hayirli saglikli yawrularin olur insallah 😍🤲

Merhaba canım benimde aynı sorunum var sorun yok ama olmuyo aşılama yaptırdın mı hiç

bu çok bencilce bir sebep değil mi? depreme virüse savaşa çocuk yapası gelmez insanın , bir de ölüp gidersem arkamdan kalsın demek falan kötülük çocuğa resmen.
biyolojik bir sorununuz yoksa psikolojiktir.salın vücudunuzu bırakın kürleri falan.ülke ortam bi yatışsın , olur kendinizi rahatlattığınızda.
Bn ifade edemedimmiki bencillik degil 2 sene kendimi yedim parcaladim tam duruldum sans iste olmadi yinede insan bir can istio belki ölucem tek hayalim acisini tatlisini yasayip öleydim diorum kotü niyet degil ama haklisin şu zmnda belkide hayirli zmn degildir 🙁 ts ederm

Çok doğru tespit !

Merhaba canım benimde aynı sorunum var sorun yok ama olmuyo aşılama yaptırdın mı hiç
2 kez yaptirdim tutmadi ilkinde sperm dusukdu ikincisinde enfeksyon vardi , esimin spermi yuksek cikti 3 4 testte normalmis bazen olabiliomus bnm enfeksyonda duzeldi nasip

bnm ruh halimi anlamayan bna guzl bi dille ifade edilse o kisinin dediginide dusunur bu umutsuz pskolojiden uzaklasir mantikli der susarim zaten hemen damga vurup kesin bunu demeye ne gerek var bn bu yazilari yaziosam zaten mutsuzum zaten bi destek dayanak istiorum bn burda yaziosam zaten paylasacak kimsem yok anlamina gelio sizde kösteklige destekmi veriosunuz kirmaya degil guzl bi dille ifade etmek daha guzel degilmi umutsuzluk demisim dimi iice itmeye ne gerek varki nys ts ederm.

Rahim filmi çekinmişsinnama onu iyi Bi doktora göster cnm bana da Bi sıkıntı yok diyorlardı tüp bebek doktoru t şeklinde rahmin böyle bebek tutunamaz dedi aylar kaybettik onun yüzünden

O kadar stres yapmışsın ki adetlerin 16 güne inmiş pko olmuşsun resmen ..
bence rahim filmi çektirmelisin doktorlar bana da hiç sıkıntın yok diyordu ama hsg de bir tüpüm kapalı çıktı .. canım birde suan gebe olup yada bebeği olanlar kendini yiyor bana birsey olursa bebeğim nolacak diye ki bebekte riskte yani
Bende iki yıldır istiyom ama su durumda iyki olmamış daha diyorum 🤲🤲

Bn ifade edemedimmiki bencillik degil 2 sene kendimi yedim parcaladim tam duruldum sans iste olmadi yinede insan bir can istio belki ölucem tek hayalim acisini tatlisini yasayip öleydim diorum kotü niyet degil ama haklisin şu zmnda belkide hayirli zmn degildir 🙁 ts ederm
Şu anki psikolojinle böyle düşünüyorsun, ben çocuğum olduktan sonra uçağa bile binemiyorum, herşeye fobim başladı, canımın hiçbir kıymeti yok ben ölüp gitsem nolacak ama arkamda bir masumu bırakmak onun bensiz napacağını düşünmek psikolojimi bozuyor. Sen acısını tatlısını yaşayacaksın da o ne yaşayacak? Her şerde bir hayır vardır sabredin herkesin imtihanı başka..anne olmak ne kadar güzelse o kadar zor emin olun

Rahim filmi çekinmişsinnama onu iyi Bi doktora göster cnm bana da Bi sıkıntı yok diyorlardı tüp bebek doktoru t şeklinde rahmin böyle bebek tutunamaz dedi aylar kaybettik onun yüzünden
Aa bunu bilmiodum su sorunlar bitsin baska doktora hatta hastaneye gidiyim ts ederm

O kadar stres yapmışsın ki adetlerin 16 güne inmiş pko olmuşsun resmen ..
bence rahim filmi çektirmelisin doktorlar bana da hiç sıkıntın yok diyordu ama hsg de bir tüpüm kapalı çıktı .. canım birde suan gebe olup yada bebeği olanlar kendini yiyor bana birsey olursa bebeğim nolacak diye ki bebekte riskte yani
Bende iki yıldır istiyom ama su durumda iyki olmamış daha diyorum 🤲🤲
Anliorum ama sert tepkiler bni uzuo bosa yazmioruz buraya zaten anlatcak kimsemiz yok icimizi acalim die yazioruz nys cektirdim sknti yok dediler ama olmsdi iste

Şu anki psikolojinle böyle düşünüyorsun, ben çocuğum olduktan sonra uçağa bile binemiyorum, herşeye fobim başladı, canımın hiçbir kıymeti yok ben ölüp gitsem nolacak ama arkamda bir masumu bırakmak onun bensiz napacağını düşünmek psikolojimi bozuyor. Sen acısını tatlısını yaşayacaksın da o ne yaşayacak? Her şerde bir hayır vardır sabredin herkesin imtihanı başka..anne olmak ne kadar güzelse o kadar zor emin olun
Tahmin ediorum ama bklemek öle zor gelioki insana inan bna herseyin zorlugu var bunuda biliorum ama lar var ic yakan bu amalar olmasa belki salkarim yine eskisi gibi umursamam her gun dua ediorum herkeze keske olmasaydi bole durumlar keske nys haklisin rabbim hayirli zmnda hayirli saglikli ewlat nasip etsin

Back
X