Bebis gelmek istemio hic bi sorunumuz yok ama hamile olamadim . Neden ne yapmaliyim ?

Anliorum ama sert tepkiler bni uzuo bosa yazmioruz buraya zaten anlatcak kimsemiz yok icimizi acalim die yazioruz nys cektirdim sknti yok dediler ama olmsdi iste
Canımm ben sert yazmadım ki .. seni kırmak istemem zaten beni de ilgilendirmez yargılamam .. sadece olanı söyledim ki Buda seni kırmak için değil bir yol olsun diye .. Allah yardımcın olsun inşallah olur yakında

Sadece neden olmuo bilen varmi die yazdim olsaydi bnde belki keske biraz daha gec olsaydi derdim insan oglu iste ama olmadigi icin cok daraldim öle bunaldimki bu ay yazdim iste ne biliyim bnde uzgunum sert tepki verdiysem

Bir sorun yoksa bugün yarın olacaktır sabır imtihanını geçip de olsun inşallah. Çok fazla streslisiniz başka şeylerle kafanızı meşgul etmeye çalışın, sağlıklı beslenin, iki sene ideal bir zaman beş sene bile düşünmeyen var, hiçbirşey için geç değil zamana ve Allaha bırakın. Biz ne planlar yapıyoruz ama sonunda yine Allahın planı oluyor o yüzden bu kadar düşünmeye kafa yormaya gerek yok hiçbir şey için

Cewremde cok hamile var 38 yasinda 40 yasinda bile bnden sonra ewlenenler vs onlara sewiniom ama kndim icin uzuluom iste nasip elbette allah ragzi olsn

Canım troitine baktırdın mı

Yumurta takibi çatlama iğnesi gerekiyorsa yumurta geliştirici takviye falan kullandınız mi

Eşinizin test sonucları nasıl

Yumurta takibi çatlama iğnesi gerekiyorsa yumurta geliştirici takviye falan kullandınız mi

Eşinizin test sonucları nasıl
Canm asilamada takip ettiler ve asilama onceside takip edildi sorun yok dediler zamaninda catlio ve guzl gelisiomus esimin sperim testleride iyi dediler 2 hastaneye gosterdik sorun yok dedi .s

Benim de hiç sorun yokken takmaktan üç seneyi buldu
Eminim hayırlısıyla olacak
Sadece t a k m a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…