Aynı şeyleri yazmaya üşendim. En iyisi sana bir zamanlar açtığım başlıkların linkini atayım.canım kızlarım selam. Yaşım 30. Ben 9 aylık evliyim. 2 ay önce korunmayı bıraktık. İlk ay belli belirsiz bir şeyler yaşandı. İkinci ayda tam anlamı ile bu işe adapte oldum (öyle sandım). Hatta gaza gelip reglime 9 gün kala test yapıp silik çizgi ile havalara uçtum. Artımedle kötü bir tanışıklığımız olduhayır bir de yaptığım ilk hamilelik testinin piyasadaki en dandik teste denk gelmesi şansı da benim için anlamsızdı :) neyse bu süreçte buraları çok okudum ve hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. Bugün regli oldum ve bu kez sağlam bir başlangıç istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle ovülasyon takibi yapmak istiyorum. Bunun için önereceğiniz hangi testler var.
Günlük avakado havuç yiyorum eklemeniz gerekenler var mı ?
Mesela aklıma geldi ilişkiden sonra 10 dk bekleyip fıtı fıtı banyoya gidip sıcak suyla(kaynar su sevdam var maalesef) duş alma gibi olaylarım vardı. Bunun yanlış olduğunu öğrendim burada.
baş ağrılarım için doktor folik b12 d vitaminleri vermişti. Bir aydır onları kullanıyorum. Devam edeceğim
Benim için güzel vaktini ayırıp bir şeyler yazanlar olursa çok sevinirim
H Heaven06Aynı şeyleri yazmaya üşendim. En iyisi sana bir zamanlar açtığım başlıkların linkini atayım.
2 farklı konu ekliyorum hepsi bana ait.
Oradan baştan sonra yazıyorfaydası olacaktır. İnşaAllah gönlünce olsun
Konu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim
Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?