Bebiş denemeleri

Eseski26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
13
5
86
31
canım kızlarım selam. Yaşım 30. Ben 9 aylık evliyim. 2 ay önce korunmayı bıraktık. İlk ay belli belirsiz bir şeyler yaşandı. İkinci ayda tam anlamı ile bu işe adapte oldum (öyle sandım). Hatta gaza gelip reglime 9 gün kala test yapıp silik çizgi ile havalara uçtum. Artımedle kötü bir tanışıklığımız oldu hayır bir de yaptığım ilk hamilelik testinin piyasadaki en dandik teste denk gelmesi şansı da benim için anlamsızdı :) neyse bu süreçte buraları çok okudum ve hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. Bugün regli oldum ve bu kez sağlam bir başlangıç istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle ovülasyon takibi yapmak istiyorum. Bunun için önereceğiniz hangi testler var.
Günlük avakado havuç yiyorum eklemeniz gerekenler var mı ?
Mesela aklıma geldi ilişkiden sonra 10 dk bekleyip fıtı fıtı banyoya gidip sıcak suyla(kaynar su sevdam var maalesef) duş alma gibi olaylarım vardı. Bunun yanlış olduğunu öğrendim burada.
baş ağrılarım için doktor folik b12 d vitaminleri vermişti. Bir aydır onları kullanıyorum. Devam edeceğim
Benim için güzel vaktini ayırıp bir şeyler yazanlar olursa çok sevinirim

Aynı şeyleri yazmaya üşendim. En iyisi sana bir zamanlar açtığım başlıkların linkini atayım.
2 farklı konu ekliyorum hepsi bana ait.
Oradan baştan sonra yazıyor faydası olacaktır. İnşaAllah gönlünce olsun

Konu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim

Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim

avakado, çörek otu tükettim ben de. karbonhidrat ve tavuk tüketmedim hiç.
onun dısında ilişki sonrası uzanmak vs hikaye. hiçbir doktor da bir etkisi olduğunu kanul etmiyor. hamile kaldığım ilişki ayakta olmustu öyle düsünün o kadar uzanmalar, bel altına yastık koymalar vs hiçbir işe yaramadı

ovulasyon testi ben 8 ay denedim ama sonuc alamadım hiç. şans işi belki biraz. ama innovita en hassas olanı.(test konusunda proyum) ben test yapmadığım ilk ay hamile kaldım ama.

H Heaven06
Bütün sürecimi anlattığım başlıkları burada etiketlemiştim. İsterseniz buraya bakın tümden cevap olsun

Bende çok zor hamile kalanlardanim sana tavsiyem şu ben geçen ay onu denedim Allah'ta kısmet etti hamile kaldım birliktelik sonrası hiç vakit kaybetmeden ellerini kalçanın altına koyup ayaklarını havaya dik bı kaç dk bekle öylece.. instegramda bir gebenin günlüğünde görmüştüm denedim nasiptede varmış oldu korunmayı da 1 sene bırakmıştım kısmet buguneymis Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…