• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebime bu sütü içirmeli miyim?

soya sutu, badem sutu, mese agaci sutu (ceviriden emin degilim - oakmilk diye geciyor)
biz yetiskinler bunlardan iciyoruz,

cocuklar icin de icine vitamin takviyeli soya sutu aliyorum. (buyume sutu diye mi geciyor bu da, emin degilim yine)
Oakmilk değildir muhtemelen, oat milktir. Yulaf sütü yani 😌

Arkadaşlar merhaba.
Bebeğim 14 aylık.ben bulunduğum yeirn köyünde yaşayan bir bayandan süt alıyorum daha doğrusu oğlu getiriyor sütü.ben de bu sütü bebeğime içiriyorum.bugün 10 kilo aldım ki yarısıno peynir yapayım.sütü süzerken süzeğin üstünde kaymağımsı bir tabak birikti parmağımla ezince terayağı gibiydi.daha önce böyle olmamıştı?
Bir de süt ekşimsi kokuyordu.ayrıca kaynamaya başladığında böyle nokta nokta pütürlükler oluştu ama süt asla kesilmedi.
Ya internette araştırıyorum açık sütler kesilmesin diye içine bir sürü kimyasal katıyorlarmış.ben hep doğaldan yanayım.ama doğal olsun diye de zehir içiriyorsam bebeğime kahrolurum.
Sütün içine bozulmasın diye kimyasal attıysalar nasıl anşayabilirim dostlar?sizler sütü nerden alıyor nasıl yapıyorsunuz?

Aynı kişiden daha önce aldığınız sütler normal bu biraz değişik geldi ise içine bir karıştırdıklarını sanmam. İnekleri yavrulamıştır ve ağız sütünü sağmışlardır. Ağız sütü aslında satılmaz hakka girer yani. Kendileri ilk başta ağız sütünü sağıp sonradan gelen sütü satışa çıkarmaları gerek. Sütten yoğurt tatlı peynir vs şeyler yapabilirsiniz hiç belli bile olmaz ekşimsi kokusu. Bu salgın döneminde açık süt yerine kapalı süt kullanmanız daha iyi olacaktır. Ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamak lazım.

Arkadaşlar merhaba.
Bebeğim 14 aylık.ben bulunduğum yeirn köyünde yaşayan bir bayandan süt alıyorum daha doğrusu oğlu getiriyor sütü.ben de bu sütü bebeğime içiriyorum.bugün 10 kilo aldım ki yarısıno peynir yapayım.sütü süzerken süzeğin üstünde kaymağımsı bir tabak birikti parmağımla ezince terayağı gibiydi.daha önce böyle olmamıştı?
Bir de süt ekşimsi kokuyordu.ayrıca kaynamaya başladığında böyle nokta nokta pütürlükler oluştu ama süt asla kesilmedi.
Ya internette araştırıyorum açık sütler kesilmesin diye içine bir sürü kimyasal katıyorlarmış.ben hep doğaldan yanayım.ama doğal olsun diye de zehir içiriyorsam bebeğime kahrolurum.
Sütün içine bozulmasın diye kimyasal attıysalar nasıl anşayabilirim dostlar?sizler sütü nerden alıyor nasıl yapıyorsunuz?
bi su katarlar icine 😂yüz numarali adam geldi aklima agiz sütü olabilir ve memnun kalmadiysan alma birdaha gelincede sor neden böyle oldu diye kapali süt de ayni güvenilmiyo

Back
X