Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kizlar bi kac gundur oglumun kagit isleriyle ugrasmaktan topige giremedim gecmiside okuyamadim kim nasil hic bilmiyorum insallah hepinizin iyi olmanizi temenli ediyorum...

arkadaslar ben bu aksam turkiyeye geliyorum 12.ekime kadar turkiyede olucam internete girme gibi bi imkanim malesefki yok zaten firsatimda olmaz herhalde.hepiniz hakkinizi helal edin,rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah...hamislerede bol sanslar.geldigimde bat dogurmus olur belkii iyi haberlerinizi alirim insallah.hepiniz kocaman yurekten opuyorum allaha emanet olun.yazdiklarinizi daha okuyamam birazdan havaalina diciez.21.30 da ucagimizz hoscakalinn canim topik arkadaslarim:):nazar::nazar::nazar:

ACİLLLLLLLLLLLLLLLL
kızlar dua istiyorum.dr dan geldim açılman başlamış dedi.gece sancılanabilirsin dedi.hatta NORMAL DOĞUM olabilir dedi.bebkler sakat nasılsa seni ameliyata sokmayalım dedi.

ne olur bugün olur yarın olur belki 3 gün sonra olur ama ne olur beni unutmayın dua edin bizim için.

aslında kendimi sezeryana aıştırmıştım şimdi çok panikledim ama lısı.dua ne olur yalvarıyorum kızlar dua edin

ALLAHA EMANET OLUN...

GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....

hannem çok şaşırdım yaa
birden ne oldu böyle
ben de bir tuhaf oldum ya nasıl doktor öyle bebekler sakat nasılsa diye Allah kurtarsın canım bir avazda inşallah
bebişlerinde sapasağlam olacak inşallah

slm kizlar bi kac gundur oglumun kagit isleriyle ugrasmaktan topige giremedim gecmiside okuyamadim kim nasil hic bilmiyorum insallah hepinizin iyi olmanizi temenli ediyorum...

arkadaslar ben bu aksam turkiyeye geliyorum 12.ekime kadar turkiyede olucam internete girme gibi bi imkanim malesefki yok zaten firsatimda olmaz herhalde.hepiniz hakkinizi helal edin,rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah...hamislerede bol sanslar.geldigimde bat dogurmus olur belkii iyi haberlerinizi alirim insallah.hepiniz kocaman yurekten opuyorum allaha emanet olun.yazdiklarinizi daha okuyamam birazdan havaalina diciez.21.30 da ucagimizz hoscakalinn canim topik arkadaslarim:):nazar::nazar::nazar:

meryemcim güle güle git güle güle gel benim doğumum erken olacak suyum azalmış haftaya bu zaman doğurmuş olurum artık sende gelince öğrenirsin ALLAHa emanet ol hayırlı yolculuklar..

ACİLLLLLLLLLLLLLLLL
kızlar dua istiyorum.dr dan geldim açılman başlamış dedi.gece sancılanabilirsin dedi.hatta NORMAL DOĞUM olabilir dedi.bebkler sakat nasılsa seni ameliyata sokmayalım dedi.

ne olur bugün olur yarın olur belki 3 gün sonra olur ama ne olur beni unutmayın dua edin bizim için.

aslında kendimi sezeryana aıştırmıştım şimdi çok panikledim ama lısı.dua ne olur yalvarıyorum kızlar dua edin

ALLAHA EMANET OLUN...

canım dur panik yapma ne oldu sancın falanmı tuttuda doktora gittin riskli, değilmi senin için sezeryan ALLAH bi avazda kurtarsın merak etme her zaman dularımızdasın sende beni unutma olurmu doğumunda inşallah çok sağlıklı gelir meleklerin..:Saruboceq:

kızlarrrr hepinizi çok özledım nasılsınız
meryem geldın mı turkıyeye
bat dun faceden yazdın ama benım baglantı koptu doğum haftaya mı?
yaman sen nasılsın canım
hannem Allahım yardımcın olsun tatlımbenı m dualarımız senınle
salıhacım sen nasıslın canım benım

ACİLLLLLLLLLLLLLLLL

ALLAHA EMANET OLUN...

RABBİM yar ve yardımcın olsun canım inşaALLAH hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bir şekilde bebişlerini kucağına alırsın. RABBİM kıymasın dualarımdasın RABBİM bir avaz da kurtarsın inşaALLAH.

yaman sen nasılsın canım

hoşgeldin canım baya özlettin kendini hiç uğramaz oldun. bizi mahrum bırakma kendinden canım gitme artık

yaman sen nasılsın canım

günaydın ececim evet dün konusamadık anladım bağlantının koptuğunu
doğum haftaya evet suyum çok azmış ve bebeğin eşinde kreçlenme var
o yüzden fazla beklemeyegiz doğum olacak hayırlısıyla sen nasılsın topiğe uğramıyorsun hiç özlettin kendini..
yaman tatildeydi döndümü acaba merak etmeye başladım..

salihacım sen nasılsın...

hoşgeldin bat
dün misafirlerimi savdım şimdi sıra evi toparlamada kolay gelsin ikimize ama sen fazla yorma kendini daha hassas durumdasın şuanda

canım kötüysen izin al eve git yat dinlen..

Bende geldim çok kalamıcam ama biraz takılayım ev işine başlamadan önce..

çok ta kötü değilim ama bir kırgınlık var üzerimde haftaya doktora gitmek için izin alıcağım için bugünden izin alamam canım.

çok ta kötü değilim ama bir kırgınlık var üzerimde haftaya doktora gitmek için izin alıcağım için bugünden izin alamam canım.

anladım canım sen yinede dikkat et kendine fazla yorma kendini..

hoşgeldin bat
dün misafirlerimi savdım şimdi sıra evi toparlamada kolay gelsin ikimize ama sen fazla yorma kendini daha hassas durumdasın şuanda

canım aslında çok iş var yapılacak ama ben sadece ütüleri yapıcam eğer gücüm kalırsa bide evi süpürür siler toz alırım büyük temizliği kaynanam yapıcak..

bat cım dübn gece inan bacaklarım öyle agrımış ki evin içinde dolanmaktan
sabahleyin bile agrıyordu hani çok yürürsün de bacakların hamlar ya öyle
küçük işleri hallet büyükleri kayganan yapsın:)

hoşgeldin venhar
uzun zamandır yoktun enrlerdeydin nasılsın bakalım
bizim hayırsızlar kayıp yine
hepisinin kulağını çekecem tek tek

X