Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar bi kac gundur oglumun kagit isleriyle ugrasmaktan topige giremedim gecmiside okuyamadim kim nasil hic bilmiyorum insallah hepinizin iyi olmanizi temenli ediyorum...
arkadaslar ben bu aksam turkiyeye geliyorum 12.ekime kadar turkiyede olucam internete girme gibi bi imkanim malesefki yok zaten firsatimda olmaz herhalde.hepiniz hakkinizi helal edin,rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah...hamislerede bol sanslar.geldigimde bat dogurmus olur belkii iyi haberlerinizi alirim insallah.hepiniz kocaman yurekten opuyorum allaha emanet olun.yazdiklarinizi daha okuyamam birazdan havaalina diciez.21.30 da ucagimizz hoscakalinn canim topik arkadaslarim:)
ACİLLLLLLLLLLLLLLLL
kızlar dua istiyorum.dr dan geldim açılman başlamış dedi.gece sancılanabilirsin dedi.hatta NORMAL DOĞUM olabilir dedi.bebkler sakat nasılsa seni ameliyata sokmayalım dedi.
ne olur bugün olur yarın olur belki 3 gün sonra olur ama ne olur beni unutmayın dua edin bizim için.
aslında kendimi sezeryana aıştırmıştım şimdi çok panikledim ama lısı.dua ne olur yalvarıyorum kızlar dua edin
ALLAHA EMANET OLUN...
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....
ACİLLLLLLLLLLLLLLLL
kızlar dua istiyorum.dr dan geldim açılman başlamış dedi.gece sancılanabilirsin dedi.hatta NORMAL DOĞUM olabilir dedi.bebkler sakat nasılsa seni ameliyata sokmayalım dedi.
ne olur bugün olur yarın olur belki 3 gün sonra olur ama ne olur beni unutmayın dua edin bizim için.
aslında kendimi sezeryana aıştırmıştım şimdi çok panikledim ama lısı.dua ne olur yalvarıyorum kızlar dua edin
ALLAHA EMANET OLUN...
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....
kızlarrrr hepinizi çok özledım nasılsınız
meryem geldın mı turkıyeye
bat dun faceden yazdın ama benım baglantı koptu doğum haftaya mı?
yaman sen nasılsın canım
hannem Allahım yardımcın olsun tatlımbenı m dualarımız senınle
salıhacım sen nasıslın canım benım
kızlarrrr hepinizi çok özledım nasılsınız
meryem geldın mı turkıyeye
bat dun faceden yazdın ama benım baglantı koptu doğum haftaya mı?
yaman sen nasılsın canım
hannem Allahım yardımcın olsun tatlımbenı m dualarımız senınle
salıhacım sen nasıslın canım benım
salihacım sen nasılsın...
çok şükür batcım bugün biraz kırgınlık var üzerimde işyerinde zor duruyorum. Rabbim büyük
ben geldim kızlar
haydin toplaşak da sohbet edek
firari ece de gelmiş
canım kötüysen izin al eve git yat dinlen..
Bende geldim çok kalamıcam ama biraz takılayım ev işine başlamadan önce..
çok ta kötü değilim ama bir kırgınlık var üzerimde haftaya doktora gitmek için izin alıcağım için bugünden izin alamam canım.
hoşgeldin bat
dün misafirlerimi savdım şimdi sıra evi toparlamada kolay gelsin ikimize ama sen fazla yorma kendini daha hassas durumdasın şuanda