Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bendede çook azması lazımdı aynı olmuş gibi ama bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun inşallah

kaynanam idrara bakıp cevap verebiliyo bu sabah baktırdım kızım ne var ne yok daha yeni oluşuyo olabilir dedi :sm_confused:

idrar duru veya keskin oluyomuş sen bile anlarsın dedi bana acele etme daha yeni dedi kafana takma dedi kaç sene öncesi kaynatam da bi kadına bakmış gerçekten hamile çıkmış ama umutlanmak istemiyorum nolur nolmaz ama öle dedi işte anacım :sm_confused:

evet öyle renginden menginden anlıyolarmış hayırlısı olsun ne diyeyim GÜNAYDIN bozo85 a.s

bende yeni duyuyorum ama ben çok fazla su içerim.yinede anlaşılırmı CADIARZU

valla anlamadım gitti adetim gecikirse bidaha bakıcak sabah ilk kaltığındaki idrara bakıyo aç karnına yani kavonoza afedersiniz idrarımı yaptım baktı işte oda bakmıyacaktı hemen belli olmaz diye bende meraklıyım baktırdım öyle dedi kızlar ben çıkıyorum öğlen yemeği hazırlamaya anam dio boğuldun dumandan burda kaydirigubbakcemile3 fırsatım olursa girmeye çalışıcam

Merhaba kzlar benide aranıza alırsanz sevinirim.
bende 2sene 9aylık evliyim
2 aydırlı korunmuyoruz
bu ay hamile kaldım ama malesef
5haftalıkken bebeğimi düşürdümsenağlama
Allahım kimseye yaşatmasın:Saruboceq:
O pskolojiyi atlatmak çok zor
Ben hala kendimi toparlamış deilim

Doktorum bu ay daha fazla çalışın dedi:eek:
Düşükten sonraki ilk ay hamile kalma ihtiamlin yüksek olurmuş
Ama ben korkuyoyrum yine hamile kalıpta bebeğimi düşürcem diye:nazar:

Merhaba kzlar benide aranıza alırsanz sevinirim.
bende 2sene 9aylık evliyim
2 aydırlı korunmuyoruz
bu ay hamile kaldım ama malesef
5haftalıkken bebeğimi düşürdümsenağlama
Allahım kimseye yaşatmasın:Saruboceq:
O pskolojiyi atlatmak çok zor
Ben hala kendimi toparlamış deilim

Doktorum bu ay daha fazla çalışın dedi:eek:
Düşükten sonraki ilk ay hamile kalma ihtiamlin yüksek olurmuş
Ama ben korkuyoyrum yine hamile kalıpta bebeğimi düşürcem diye:nazar:

cnm benim çok üzüldüm.eminim çok zordur.kardeşimde düşük yapmıştı ilkinde hemen sonra yine oldu şimdi 1buçuk yaşında çok tatlı bi kızı var.moralini daha fasla bosma olurmu cnm.senide ekliyelimmi listeye

cnm benim çok üzüldüm.eminim çok zordur.kardeşimde düşük yapmıştı ilkinde hemen sonra yine oldu şimdi 1buçuk yaşında çok tatlı bi kızı var.moralini daha fasla bosma olurmu cnm.senide ekliyelimmi listeye

Saol canım. Benide ekleyin listeye tabikide
Bundan sonra hep bu topikteyim kızlar

Sen nekadarlık evlisin canm
Bebek çalışmalarına yenimi başladınız:ecrin_bebek::eek:

Saol canım. Benide ekleyin listeye tabikide
Bundan sonra hep bu topikteyim kızlar

Sen nekadarlık evlisin canm
Bebek çalışmalarına yenimi başladınız:ecrin_bebek::eek:

cnm benim hoşgeldin tekrar topicimze.a.s.adet tarihini alayım bu ayki

cnm ben 7 aylık evliim daha bu ay başladık.çok yeni daha hatta 1 hafta oldu.ama benim bu ay umudum yok çünkü hasta olmak üzreyim.

kızlar ben aranıza yenı kadıldım benıde alın lutfen.bende 2 yıl 8 aylık evlıyım 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor:KK43:ne yapmam gerek ıyıce sasırdım herkes baska seyler soyluyor ve benım ara kanamalarım oluyor 2 aydır haftaya dr a gıdıcem basına gelne varmı

cnm benim hoşgeldin tekrar topicimze.a.s.adet tarihini alayım bu ayki

cnm ben 7 aylık evliim daha bu ay başladık.çok yeni daha hatta 1 hafta oldu.ama benim bu ay umudum yok çünkü hasta olmak üzreyim.

Canım umutsuzluğa kapılma sakın
Bende geçen ay bütün adet belirtilerimi yaşadım ama hamileydim
Buarada adet tarihim 04.04.2009

kızlar ben aranıza yenı kadıldım benıde alın lutfen.bende 2 yıl 8 aylık evlıyım 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor:KK43:ne yapmam gerek ıyıce sasırdım herkes baska seyler soyluyor ve benım ara kanamalarım oluyor 2 aydır haftaya dr a gıdıcem basına gelne varmı

relaxım sende hoşgeldin cnm.doktora gitmeyi ihmal etme kuzum.bir an önce git bence.haftayayı bekleme.umarım bir an önce sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

Canım umutsuzluğa kapılma sakın
Bende geçen ay bütün adet belirtilerimi yaşadım ama hamileydim
Buarada adet tarihim 04.04.2009

hayırlısı bakalım cnmcım.tamam cnm önümüzdeki ayın listesine ekliycem senide.inşallah öbür aya kadar hepimiz hamiş kalırız

X