Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende iyiyim bakarsınız benden haber gelir belki yahuuu adet ağrılarım azması lazımdı ama yooooooooooooooooook şuan bile ağrımıyo anlamadım vallahi

fundacım kaynanan nasıl bakıyo, neye bakıyo?? ebe hemşire falan mı??

kaydirigubbakcemile3 yok canım değil eski toprak işte biliyo karı renginden anlıyo bana bulanık seninki dedi günün geçsin bidaha bakarım bu sabah baktırıcaktım ama unuttumkaydirigubbakcemile3 yarın baktırıcam inşallah

benimde ikinci gün ama cumartesi test yapmıştım çıkmadı belli olmaz diyrlr 15martta hastalanacaktım henüz yok hayırlısı

adetime 8 gün war ama adet belirtileri başladı sanki

bu ayda gitti kesin zaten hiç ümidim yoktu

öyle de yumurtlama günümde 1 kere oldu bu ay toplam 4 kere oldu :eek:

kocişim hasta oldu yumurtlama günlerimde o yüzden ümidim yok

bence o kısmet yumurtyla spermlerin karşılaşması gerekiyo yani 1 keredeolmuş olsa tutma ihtimali olabilir

öyle de yumurtlama günümde 1 kere oldu bu ay toplam 4 kere oldu :eek:

kocişim hasta oldu yumurtlama günlerimde o yüzden ümidim yok

hayırlısı olsun ben daha bu ay başladığım için yumurtlama günlerim nezaman bilmiyorum bi bakarım hamileyim veya değilim bilmiyorum vallahi:CüvCüv:

bence o kısmet yumurtyla spermlerin karşılaşması gerekiyo yani 1 keredeolmuş olsa tutma ihtimali olabilir

öyle kısmet

belkide kafama takmak istemiyorum çünkü geçen ay çok tatktım bütün belirtileri pisikolojik olarak yaşadım bulantı baş dönmesi kasık batması vs

öyle kısmet

belkide kafama takmak istemiyorum çünkü geçen ay çok tatktım bütün belirtileri pisikolojik olarak yaşadım bulantı baş dönmesi kasık batması vs

evet anlıyorum seni benimde ilk ay korunmayı bıraktan sonra olmuştu ama tam günüde adet olmuştum en iyisi hiç takmamak kafaya

X