• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebğinin ilk kalp atışını duyanlar!!!!!

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
ilkinde bu kadar heycanlanmamaıştam ama bu beni çok etkiledii bilmiyorum
ilk bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştık belki etkisinde olduğum için bilmiyorum kızlarr hala içimdeki o sevinç geçmedii
ben mi abartttım biraz bilmiyorum

Canım ben paylasabilirim:) yeni gördüm iletini. Ben ilk duyduğumda aglayacaktim kendimi zor tuttum, simdi de her gidişimde kalbinin attığını görmek, bı de duymak beni benden alıyor. Kucağıma alsam da o kalp atışını bir de oyle hissetsem diye dua ediyorum. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin, hamilelere de saglicakla doğurmayı nasip etsin., icinde de bize :)

Canım ben paylasabilirim:) yeni gördüm iletini. Ben ilk duyduğumda aglayacaktim kendimi zor tuttum, simdi de her gidişimde kalbinin attığını görmek, bı de duymak beni benden alıyor. Kucağıma alsam da o kalp atışını bir de oyle hissetsem diye dua ediyorum. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin, hamilelere de saglicakla doğurmayı nasip etsin., icinde de bize :)

inşallah gülcüm yaaa bende ağlayacaktım sevincimi eşimle paylaştım böyle onun sesinin çatallaştığını hissettim çok güzel bir şey allahım sağ sağlim kucağüıma alayım ne olurrr diye duaya başladım senin dediğin gibi nstye giriyor musun canım orada duyduğunda ne hissediyorsun orada daha uzun duyuyorsun ya ondan merak ettim canım

Henüz o aşamaya gelmedim sanırım canım. Kaçıncı haftada giriliyor bilmiyorum ana ben henüz 15. Haftadayim. O kalp seslerini hep duyalım insallah;) sen kaçıncı haftandasin

Simdi baktım netten 28. Haftada başlıyormuş nst :) 32. Haftadan sonra daha sık yapılıyormuş , daha 13 haftam var :)

benim senden de çok küçük bugün tam 8 hafta oldu :)ama olsun büyüücek inşallah seninki gibi olacak sonra seninkide büyücek benimki seninkine yetişecek cinsiyeti belli mi gül yaa benim diğerinin 3. ayda belli olmuştu

Benimki de seninki de hızla büyüsün cok beklemesinler annelerini:) yok canım doktorum önümüzdeki hafta cuma söyleyecek bakalım merakla bekliyorum :)

Back