bebgimin kafasinda yamukluk var lutfen yardim

MUHAMMEDINANNESI

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
293
55
298
Selam kızlar.bebegim 4 ay 7 günlük dogdugundan beri kafasinin ust kisminda yamukluk var.ne yaptiysam geçmedi.doktor belki geçer belki de geçmez dedi offfffffff çıldırıcaam.sezeryanla dogum yaptim nerden yarandi by yamukluk anlamadim.siz boyle bi şey yaşadınız mı lutfen bi şey soylleyin ne yapmam gerek?

canım çook şeyler yazdım ama silindi((
neyse özetleyeyim benim oğlumdada vardı ama şimdi dışardan bakmayla hiç görülmez. belki el yordamıyla oda eskiden yamuk olduğunu bilirsen anlarsın.

kafası hangi tarafa yamuksa öteki tarafa yatır yada yüzü koyun yatır ki toparlasın.
d vit eksik etme düzenli ver canım. korkma geçecektir....

senın oglunun kafasındakı yamukluk sacı uzadıgı ıcın mı bılınmıyor yoksa azaldı mı ? Benım oglum 4 aylik acaba kac ayina kadar geçer ya da azalir

senin oğlunun kafası yamukmuş benmkinin yüzü dahil bi tarafa yamuktu ama ben hiçdert etmedim çünkü geçecek zamanla kafa tası siması oturacaktı bebeğim şimdi 4 yaşına girecek ve inan bana çok çok yakışıklı ve her yeri muntazam zamanla oturacak merak etme

annem bebek grmeye gitmiş hemen kucağına vermişler. bebeğin kafası 3 taraflı sivriymiş nasıl oluyo hayal et artık.annem korkmuş nesi var diye.
yok bişi demişler babası da bebekken öyleymiş düzelmiş bu da öyle demişler.
olabiliyo bak merak etme düzelir bence onun gibiyse herhalde...

canim dert edilcek birsey degil inan
benim oglumda bir bucuk yasinda suan
kafasinin arkasinda oyle bi egrilik vardiki dogdugunda
cok korkmustum kotu birseydir diye
nasil anlatsam degisik bi egrilikti sanki dusmuste komple sismis gibiydi
3,4 pediatre goturduk
olabilir 1 yasina kadar duzelir dediler goturdugumuz doktorlar
gercektende 6 aya kalmadan duzeldi
allah dermani olmayan dertler vermesin yavrularimiza
suan en guzel gunlerin, zehir etme kendine tadini cikart

benim oğlum 8 aylık şuan. doğduğunda doğumdan kaynaklanan bir şişlik vardı başında kan toplamıştı. ilk zamanlar sağ tarafı şiş olduğundan mecburen sol tarafa yattı ve kan toplama durumu düzeldi ama hep aynı yöne yattığından kafası yamulmuştu. ama 5. ayından sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı. çünkü 5. aydan sonra hareketlenmeye başladı ve uykusunda sürekli kafasını çevirip her tarafına yatıyordu. bebeklerin kemikleri çok yumuşak ve sürekli gelişim halindeler. geçer merak etme. hem geçmese ne olur sağlığı yerinde olsun kuzuların

Kizlar yazdikalriniz icin hepinize tesekkur ederim bir az da olsa rahatladi içim,inşaallah geçer,geçmezse de saçı uzadıgında fark edilmeyecek her halde zaten önden bakınca bi şey yok Bebegim 6 ayını bitirdi ama hala bi degişiklik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…