Bebek Beslenmesi bebeyim gece ile günüdüzü karıştırdı ne yapabilirim?yardım lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeynepd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
30
0
86
İstanbul
bebeyim henüz 54 günlük uyku düzeni çok degişti 15 gündürde bütün gün derin bi şekilde uyuyor sdce acıkınca aranıyor gece uykuu çok hafif ve bazen bütün gece uyumuyo baen gece 3 te 5 te kalkıp hiç uyumadan 11 12 ye kadar uyumuyor.ayrıca gaz problemimzd çok yogun gece dahada yogun uyumaya çalışıken birden sancı girip uyuyamıyor altan çok çıkartıyor.buda onun gece uykusunu olumsuz etikilyor .ne yapıcam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünük nasıl rutine girer uykusu bilmiyorum hep böyle mi devam eder? düzelirmi ne yapmalıyım?

Düzelir tatlım merak etme. Çok değişiyorlalr çünkü.
Gece ve g ündzü öğrenebilmesi için birkaç ipucu verebilirim. Geceleri kalktığında hiç konuşma onunla. Pişt puşt yapma. Ve ışık açma. Ya da evin uzak bir yerinin ışığını hep açık bırak. Gündüzleri ise tam tersini yap bunların. Sürekli uyar onu. Oyunlar oynayın. Konuşun bol bol. Yani bir şekilde uyanık tutmaya çalış.
Geceleri altını değiştirmen gerekiyorsa, önce altını değiştir sonra emzir.
Gündüzse önce emzir sonra altını değiştir.
Bunlar biraz yardımcı olacaktır.

Düzelir düzelir, meraklanmayın. Gündüz oyalamaya bakın... Biraz yüksek sesle konuşun onunla... Rica ederim ayrıca

ooooo dur daha güzelim...daha çook değişecek.bizimki 9. ayına girdi yeni yeni oturuyor uyku düzeni..

:)bikac gündür gece uyuyor. tabiki oturması uzun sürer ama geceleri hiç uyumuyordu gündüz uyuyordu :)değişcek inş.

benim bebegim suan 9 aylık.ilk baslarda benimkide gece uyumaz gündüz hep uyurdu. bende geceleri gece lambasında emzırdım altını actım,geceleri o uyurken eşimle bile hep fısır fısır konuşuyorduk biz.ama gündüz televizyon sesinde falan uyuttum hep.yani geceyle gündüzü ayırt etmesi gerekiyo.sonra kendisi ögreniyo zaten.daha düzene girer merak etme ama biraz sabırlı olman lazım:).allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…