- 20 Mart 2024
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi my daughter
kızlar bat21 ekim . ilk 20 dakikada silik bir çizgi çıktı. bir saat sonra bu şekildeydi. kuruma çizgisi mi sizce fikirlerinizi alabilir miyim rica etsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 aydır deniyoruz. her ay yapıyorum hiç bu kadar belirgin bir çizgi çıkmamıştı bugüne kadar. yarın sabah bir daha tekrarlayayım.Ben ikinci çizgiyi gördüm. Tekrarlasanız bir daha?
ilk yirmi dakikada silik oldu sonradan daha da koyulaştı bir saat içindeKuruma çizgisi olabilir eğer 20.dk da çıktıysa tabi
Testin üzerinde 20 dakika bekleyin yazıyordu. Ondan 20 dakika içinde çıktı diye yazmıştımİlk 10 dk dan sonrayı dikkate almayın 1 saat sonra zaten geçersizdir. Gecikmeniz olunca tekrar yapın
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın, hatta iki farklı marka test ile deneyin imkan varsa. Kalbinizi ferah tutun inşallah dilediğiniz gibi çıkar sonuç8 aydır deniyoruz. her ay yapıyorum hiç bu kadar belirgin bir çizgi çıkmamıştı bugüne kadar. yarın sabah bir daha tekrarlayayım.
Çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağım.inşallah Rabbim herkesin dilediğini versin ❤❤Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın, hatta iki farklı marka test ile deneyin imkan varsa. Kalbinizi ferah tutun inşallah dilediğiniz gibi çıkar sonuç
Aminnn beni de etiketleyinn. Ben de yeni öğrendim çok zor bir süreç allah hepimize yardım etsinÇok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağım.inşallah Rabbim herkesin dilediğini versin ❤❤
Ay yaptınız mıııÇok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağım.inşallah Rabbim herkesin dilediğini versin ❤❤
Aynı durumdayız sizden haber bekliyorum test yaptınız mı?Çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağım.inşallah Rabbim herkesin dilediğini versin ❤❤
Yaptım ama çok gözle zor görülen bir çizgi var. Emin olamadım. Yarın sabah yapacagım. Regl günüm bugündü olmadım.Ay yaptınız mııı
Güzel haberler verirsiniz inşallahYaptım ama çok gözle zor görülen bir çizgi var. Emin olamadım. Yarın sabah yapacagım. Regl günüm bugündü olmadım.
Amin inşallah sizin regle ne kadar varüzel haberler verirsiniz inşallah
Yaptınız mı bugün de test ?Amin inşallah sizin regle ne kadar var
Bugün yapmadım dün yapmıştım. Yarın sabah yapacağımYaptınız mı bugün de test ?
Hadi güzel haberlerle inşallahBugün yapmadım dün yapmıştım. Yarın sabah yapacağım
İnşallah sekiz aydır deniyoruz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ❤❤Hadi güzel haberlerle inşallah
Ayy inşallah güzel haberlerle yazarsınızYaptım ama çok gözle zor görülen bir çizgi var. Emin olamadım. Yarın sabah yapacagım. Regl günüm bugündü olmadım.