Bebelerde Emzik kullanmak doğrumu

eda kurt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
76
12
26
Merhaba bebekler emzik kullanmalı mı yoksa kullanmamalı mı zarlımıdır çoğu doktor vermeyin diyor ??

merhabalar
verin diyen de var vermeyin de
ben verdim ama müptelası yapmadım. gündüz vermedim mesela. sadece uyuyacağı zaman akşamları verdim. 10 aylık olunca unutturdum.
tamamen size bağlı. tek başınasınızdır, sürekli ağlıyordur, oyalansın dersiniz verirsiniz ama ne bileyim bebek zaten sakindir, yardımcınız vardır. o zaman ne gerek var. sonuçta bıraktırmakta zor oluyor

İlk bebeğim ve çok huysuz bi bebek gündüzlerde tek olduğum için baya zorlanıyorum o yüzden ara ara verıyorum sakinleştırmek için bıde bazen uykuya dalması ıcın bı zararı olmaz umarım :)

Merhaba bebekler emzik kullanmalı mı yoksa kullanmamalı mı zarlımıdır çoğu doktor vermeyin diyor ??
Bence çok abartıya kaçmamak şartıyla kullanabilir. 1 buçuk yaşa kadar falan. Ben kızıma sadece geceleri uykuya geçişte veriyordum. Uykuya daldığında ağzından alıyordum. Bu yüzden fazla bağımlı olmadı. 1 buçuk yaşındada kestim.

Kızım şu an 6 aylık sadece gece uykuya geçişte kullanıyoruz gündüz kullanmıyoruz hiç görünür bir yerde bile tutmuyorum ki görüp istemesin diye gerçi verdiğimde de almıyor zaten12 aylık olduğunda bıraktırmayı planlıyorum çocuğun sürekli ağzına tepmediğiniz sürece çoğu doktor öneriyor 1. Aydan sonra başlamak şartıyla

X