Çocuk Hastalıkları Bebelak kullanan anneler yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kabız yapıyordu benim kızımı . Kaka zor yapıyordu. Karin agrisi yapıyordu. Sonra başka marka aldık düzeldi hemen

Bebelak kullanan anneler hic sorun yasadiniz mi acaba
İlk çocuğunda aptamil kullandım kızım hiç kilo almıyordu. İkinci kızımda bebelak kullandım kabızlık yapıyordu ama ben mama yaptığım zaman 1 yemek kaşığı zeytin yağı koyuyodum kabızlık ortadan kalktı sonra çok güzel kilo aldı. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında dahada kullanıyoruz. Bazen istiyor. Doktor kontrolunde kullanın.

Her mama her bebekte farklı etki gösterebilir. Biz 6 aya kadar hipp kullandık. Hiç kabızlık ya da gaz yapmadı memnunduk ama fiyat çok arttığında bebelac gold ile devam ettik. Bundan da memnunum. Kullanacaksınız Gold kullanmanızı öneririm çünkü normal bebelacdan farkı içinde kabızlık önleyici elementlerin olması zaten.

Her mama her bebekte ayni etkiyi gostermeyebilir. Deneme yanılma gibi oluyor ne yazık ki. Bende kizimda aptamil kullandim agir geldi biraz ondan sonra bebelac kullandik numarasini bulmasi zor oluyordu hero baby ondan sonra da bebivita kullandim buyudukten sonra sorun yasamadik cok sukur. Ama genel anlamda mamalar kabiz yapabiliyor 1 cay kasigi zeytinyagi koyun demisti doktorumuz.

valla canım yiğenime veriyoruz bebelac çok şükür bir sıkıntı yok kilo alımı gelişimi gayet iyi sende sıkıntı nedir
Cnm ben bu mamaya basladigimdan beri buyuk idrarinda yesil renkliydi surekli usutunce oyle oluyo dedik gecer dedik gecmedi dr a gosterdim bebelak yapiyo dedi benim dr.un ogluda ayni sekilde olmus diger mamalara gec dedi ama onuda alamiyom butcemizi asiyo

Cnm ben bu mamaya basladigimdan beri buyuk idrarinda yesil renkliydi surekli usutunce oyle oluyo dedik gecer dedik gecmedi dr a gosterdim bebelak yapiyo dedi benim dr.un ogluda ayni sekilde olmus diger mamalara gec dedi ama onuda alamiyom butcemizi asiyo
Mesela bi mama 70 tl oda iki hafta zor gtyo o yuzden surekli alma imkani olmuyo ne yapicagimida bilemiyorum

Keske mama cekilisleri gibi bi sey olsaydi ihtiyac sahipleri katilirdi en azindan bi sans denemek icin

Back