Bebek Beslenmesi bebelac pepti junıor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ENDEM_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
198
1
66
İstanbul
kızlarrr yaklaşık 10 gün sonra yaşına giricek..1 buçuk aydır alerji sıkıntımız olduğu ortaya çıktı.ilk önce saf doktor besin alerjisi dedi fakat yanıldı..daha sonra başka doktor mevsimsel olduğunu söyledi ve çözdük..velhasılkelam besin alerjisi var diyen doktor malum inek sütü teşhisi koydu ve bana kullandığım aptamil 3ü değiştirip bebelac pepti junıor almamı soledi.siparişle aldım her yerdede yok ama kullanmadım çünkü doktora inanmamıştım mama gelene kadar başka doktor işi çözdü :))haklı da çıktım inanmamakla...neyse şimdi elimdeki aptamil 3 bitti.aptamil junıora geçicem fakat aldığım pepti junıor da boşa gitsin istemiyorum sonuçta pahalı bi mAMA bi seferlik kullanmayı düşünüyorum.ama kafama takılan şey şu bu mamada aptamil gibi 1,2,3 yok..her aydaki bebek kullanıyomu bilginiz varmı??yani 1 aylık bebekle 1 yaş bebeğin besin ihtiyacı aynımı ki??kullanan varsa cevap yazarsa sewinirim..hee bide tadı kötü diye duydum içermi şüpheliyim..bakalımm inşallah elimde kalmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…