• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebelac lf mama kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysemeleksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Bebegim 3 bucuk aylık prematüre bebek oldugu için mama takviyesi kullanıyorum ilk hep aptamil kullandık yogum bakımlarda fln yatarkende kilo alımı da bana göre yawas diye ve aptamilden kaynaklı mı bilmiyorum istedigim gibi kilo alımı olmuyormuş gibi geldigi için hipp maması kullanmaya başladım 4 gündür ve tuvalettini cok sık yapmaz oldu 2 kere yaptı ve normal rengin dışında yaptıgı için beni tedirgin etti doktorumuz bebelac lf önerdi kullanan var mı

Aptamil tüm mamalara göre daha iyi kilo aldırıyor aslında ama çok gaz yapıyor

Aptamil tüm mamalara göre daha iyi kilo aldırıyor aslında ama çok gaz yapıyor
İlk onu kullandım 2 ay boyunca ishal gbi yapıyor die kilo alımı da düşük die degiştirmiştim hipp kullanmaya başladım doktorumuza sordum bebelac lf önerdi yorumlarına baktıgımda cogu kişi sıkıntılı bulunca gene de sorayım dedim memnun kalan var mı die gaz olayını 1 aylıkken atlattık sonra kendi cıkartmaya başladıgı için sorun olmadı

Back
X