bebekten sonra durumlar değişti.

mumandbaby

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
38
2
286
İstanbul
doğumdan sonra tüm sorumluluk bende.oysa kocam çok istemişti ama iş değişti.yediren ,altını değiştiren,yıkayan gece uykusuz kalan tek ben.üstüne üstlük bana diyor ki kadınlık görevlerini aksatıyorsun.ben annelik görevlerimi yerine getiriyorum dedim.o da sen hem annesin hem kadınsın unutma dedi.bazı görevlerin aksaması normal değil mi?

Yeni anne olmus birinin ihtiyaci olan tek sey destektir... herhaldr bebegi babasinin emzirmesini kimse beklemez... benim esim bana cok yardimci ama icgudusel olarak bebekte ters birsey olup olmadigini anne anlar... esinin kadinlik goreviden bahsettigi sey yataksa... annelik gorevinden daha ustun olamayacagini ama bebek en az 1 yasina gelene kadar beklentilerini asagi dusurmesi gerek zaten kadin icin zor bir donem o bekarlik sultanlik gunleri geride kaldi esin ne bekliyor senden bilmiyorum ama sana destek olmasi lazim... kendisinr 9 ay bir can tasidigini, hormonlarinin altust oldugunu, yasadigin korku ve endiseler icin empati kurmasini iste... ben bazen esime kizdigimda onu bebekle tum gun evde yanliz basina birakasim geliyor ama bebegimr kiyamiyorum herhalde 3 saate kalmaz cildirirdi....

Ah paşam kadınlık görevlerini aksatıyorsun. Unutma sen hem anne hem kadınsın. Pekiyi koca bebek sen nesin hem baba hem kocasın. Şimdi sakın huzurunu kaçırma sütün kaçar ama eşini işe kat bakalım biraz. Öyle kendiliğinden olmayabilir bazı erkeklerde, aşkım bebeğimizi uyuturmusun benim duş almam gerekir, babası hadi bakalım altını değiştir ben de şu işi yapayım, bu gece sen uyutursan sana bir süprüzm var :17: gibi. Öyle kolay mı baba olmak hadi bakalım canlansın biraz. :16:

doğumdan sonra tüm sorumluluk bende.oysa kocam çok istemişti ama iş değişti.yediren ,altını değiştiren,yıkayan gece uykusuz kalan tek ben.üstüne üstlük bana diyor ki kadınlık görevlerini aksatıyorsun.ben annelik görevlerimi yerine getiriyorum dedim.o da sen hem annesin hem kadınsın unutma dedi.bazı görevlerin aksaması normal değil mi?

canım sen sorumluluk vermezsen erkek milleti kolay kolay almaz. arada bir ver kucağına sen git işini yap,duşunu al,yemeğini yap,kuaföre git ne biliim hatta ayağını uzat otur:1:. anneysek köle değiliz ya, bebek tek başına yapılmadığı gibi tek başına bakılmaz da...
ha birde bebeği neden tek başına yıkıyosun ki eşin evdeyken beraber yıkayın, zorluğunu görmedikçe anneliği hafife alıyo eşler maalesef...

bizde de durumlar aynı malesef.üstelik benim ikiz bebeklerim var.yemek temizlik vs aramıyor ama epeydir kankayız diyor.bir bebeğe nasıl bakarım diye düşünürken iki bebek girdi dünyama.iyiki varlar, onlar için ölürüm ben ama gel gör ki bazen dermanım kalmıyor.inan bana kaş bıyık kıl tüy aldı başını gidiyor.banyo yapmaya bile zor fırsat buluyorum.çok pis ağlayasım vaaarrrr

valla benim eşim de aynı yardım ediyo arada ama annem bizde kalıyor çalıştığım için ben de yanıma yanıştırmıyorum:)hem çalış hem çocukla uğraş yardım etmesin bir de paşanın gönlünü eyle unutsun onu:)

çok mu çok dertliyiz kızlar..
Eveeettt..

Her erkek malesef aynı..
sevmeye gelince seviyorlar, ama 1 saat ilgilenseler kafayı yerler.
Hayatta bakamazlar. ben bebegmle 24 saat beraberim.
Kocam işdeyken elimden geldgnce evle de bebekle de ilgileniyorum.
Akşamda eve geliyor koca ' nden böylesn, mutsuzmusun..'
halbukii yorgunum Anlamıyor.

Back