Oncelikle allah saglikli ve hayirli evlatlar nasibetsin diyorum ....
Insan anne baba olunca anliyor herseyi oyle dusunmekle olmuyor , hani derler ya evdeki hesap carsiya uymazmis o misali , bence her iki tarafda tam anlamiyla hazir olmali sadece istemek degil hem bedensel hemde ruhen hazir olmakdan bahsediyorum ,sizlerinde dedigi gibi dogurmak onemli degil onemli olan herseyiyle ona iyi bir ebeveyn olabilmek , bende ayni korkulari yasadim esim cok istiyordu ama ben asla diyordum belkide cocuk dogduktan sonra eski hayatimin biteceginden korkuyordum ne bileyim hersey bitecekmis gibi geliyordu eve kapanip cocuk bakmak uzun bir sure annelik kimligine adapte olmaya calismak ve en onemlisi iyi bir anne olabilirmiyim dusuncesi vs..bunun gibi korkular beni yipratiyordu derken birgun hamile oldugumu ogrendim esim havalara uctu ben se saskindim ama garip bir huzur kaplamisdi icimi oyleki hayatimda hic bukadar huzurlu hissetmemisdim kendimi; Tam dokuz ay onun her hareketi her ultrason goruntusu icimi titretti adeta , esim herzaman bana karsi mukemmeldi ama o donem sanki ayni evde iki hamile gibiydik o beni oyle anliyor oyle ayni seyleri hissediyor ve rahatlatiyordu ki adeta bir ruya gibiydi tam uc kisiydik bebegim dogmadan tam bir butun , dogumda yanimdaydi, bu arada normal dogum yaptim ve o basimdan bir saniye ayrilmadi oyleki ben her aci cektigimde elimden tutup haydi hayatim bu bizim en mutlu animiz bebegimiz geliyor dayan biraz diye beni teselli etti ve iste o an : bebegek dogarken esim bagirdi iste dogdu hayatim bu mukemmel bir bebek cok guzel dedi ve aglamaya basladi o ani hic unutamam onu ilk gordugumde tum dunyam degisti hersey sifir oldu sanki inanamadim esimde ayni duygulari paylasiyordu ve simdi tam 9 aylik bir oglumuz var adi ( Şaya) her gun ona baktigimda sevgimizin dahada guclendigini hissediyorum, Esim benim en buyuk destekcim o kendini sadece baba olarak gormuyor hem baba hemde anne olarak goruyor bende ayni yani roller ortak . Soylemek istedigim evlilik eger saglam temeller uzerine kurulmussa bunu hicbir kuvvet yikamaz zaten yikilacak bir duvara bir tugla daha koydum yikildi demek bahanedir, cocuklar dunyanin enguzel varliklari ve dunyanin enguzel varliklarina sorumluluk yuklemek bence yanlis ,ben bunu anladim ve sizinle tum duygularimi paylasmak istedim . Allah cani gonulden cocuk isteyen herkeze nasibetsin bu duygu anlatilamaz sadece yasanir .... Sevgiler ...