• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekte vajinal akıntı

astunyas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
17
1
36
İzmir
benim 2 aylık minik kızımda 3 gündür vajinal akıntı var arkadaşlar.ilk 3 haftada normal dio internetten araştrdm ama 2 aylık olduk.sizin başınıza geldimi böyle bişey?herşeyde hastane yollarına düşürmek istemiyorum.bu konuda tecrübesi olan varmı merak ettim.

benim 2 aylık minik kızımda 3 gündür vajinal akıntı var arkadaşlar.ilk 3 haftada normal dio internetten araştrdm ama 2 aylık olduk.sizin başınıza geldimi böyle bişey?herşeyde hastane yollarına düşürmek istemiyorum.bu konuda tecrübesi olan varmı merak ettim.

benım kızımdada 3 aylıkken bıde 5 aylıkken oldu önce idrar testi taptır.idrar yolu enfeksiyonu habercisiymiş cnm.yoksa problem yok kaç dr a sorduysam bişey olmaz dedi.hatta kadın doğumcuma bıle sordum oda ılk 3 hafta normal ama ilk 3 hafta olmadıysa olabilir korkcak bişey yok demişti cnm.idrar tahlılı ver ben her seferınde hemen ıdrar verdım.altını temizlerkende dikkat et birde akıntının rengi önemli şeffaf ve beyaza yakınsa ii ama sarı falansa mantardanda şüpheleniyolar bu kadar cnm bildiğim.

Back