- 9 Ocak 2014
- 131
- 56
- 298
- Konu Sahibi kocyigit_4334
3 aylık bebeğim 4 gündür ara ara gözleri içe doğru bakıyor karantidayız Dr gidemiyoruz bu durumu yaşan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kütahyalı mısınız soyismimiz aynı da şehir de aynı merak ettim. Doktor arama gibi bi şansınız varsa arayın bence3 aylık bebeğim 4 gündür ara ara gözleri içe doğru bakıyor karantidayız Dr gidemiyoruz bu durumu yaşan var mı?
İlk aylar normal bunun gerçek mi yoksa yalancı şaşılık yani geçici bir durum olup olmadığını 6. Ayında anlayabilirsiniz. Benim oglumunki gerçekti gözlük kullanmaya başladık. Bir yaşın altındaki bebekler gözlüğü reddetmiyo fisher price dan bi gözlük aldık biraz daha büyüyünce mirafleks markasından almayı düşünüyorum. Korkmayın üzülmeyin,sizin bunu bir kusur hastalık vs gibi gormemeniz lazım ki çocuğunuz da kendisini böyle hissederek büyümesin. Umarım geçici bir durumdur. Marka vs de belirttim özellikle ki olurda geçici değilse aklınızda olsun. Başlarda çok üzülmüştüm ama bizi hiç zorlamadi. Şuan bir 12 buçuk aylık oldu, gözlüğü düzenli kullanıyoruz.3 aylık bebeğim 4 gündür ara ara gözleri içe doğru bakıyor karantidayız Dr gidemiyoruz bu durumu yaşan var mı?
Hangi ayda başladı ?Kızımda da oluyordu sonra geçti normal dediler
İnşallah geçicidir sık bir araya getirmiyor temaslı olduğumuz için Dr de gidemiyoruz oğlunuzun nasıl oluyordu 6 aydan önce geçici mi kalıcı mı göz muayenesinde anlaşılmıyor mu?İlk aylar normal bunun gerçek mi yoksa yalancı şaşılık yani geçici bir durum olup olmadığını 6. Ayında anlayabilirsiniz. Benim oglumunki gerçekti gözlük kullanmaya başladık. Bir yaşın altındaki bebekler gözlüğü reddetmiyo fisher price dan bi gözlük aldık biraz daha büyüyünce mirafleks markasından almayı düşünüyorum. Korkmayın üzülmeyin,sizin bunu bir kusur hastalık vs gibi gormemeniz lazım ki çocuğunuz da kendisini böyle hissederek büyümesin. Umarım geçici bir durumdur. Marka vs de belirttim özellikle ki olurda geçici değilse aklınızda olsun. Başlarda çok üzülmüştüm ama bizi hiç zorlamadi. Şuan bir 12 buçuk aylık oldu, gözlüğü düzenli kullanıyoruz.
Evet Kütahyalıyım Dr aradım da karantidayız gidemiyorumKütahyalı mısınız soyismimiz aynı da şehir de aynı merak ettim. Doktor arama gibi bi şansınız varsa arayın bence
İnşallah bizim de geçer göz muayenesine götürdünüz mü götürdüyseniz Dr ne dediBenim bebeğimde de vardı o aylarda öyle takip ediyordum hep.. ama şimdi yok
Hep vardı sonradan düzeldiHangi ayda başladı ?
Yok canım götürmedim.. çünkü sürekli değildi arada bir.denk geliyordum 6. Ayda tamamen geçti çok şükür..İnşallah bizim de geçer göz muayenesine götürdünüz mü götürdüyseniz Dr ne dedi
6. Aydan önce anlasilmiyoİnşallah geçicidir sık bir araya getirmiyor temaslı olduğumuz için Dr de gidemiyoruz oğlunuzun nasıl oluyordu 6 aydan önce geçici mi kalıcı mı göz muayenesinde anlaşılmıyor mu?
Sevindim inşallah bizimde öyledir çünkü ara arayapıyor ve farkettim ki emziğine bakıyor sanki emziği de yeni emmeye başladıYok canım götürmedim.. çünkü sürekli değildi arada bir.denk geliyordum 6. Ayda tamamen geçti çok şükür..![]()
Normal bence zamanla geçecektirSevindim inşallah bizimde öyledir çünkü ara arayapıyor ve farkettim ki emziğine bakıyor sanki emziği de yeni emmeye başladı
İnşallahNormal bence zamanla geçecektir![]()