Bebekte rahim içi 3 hafta gelişim geriliği

Benim bebeğimin durumu farklıydı. Hem kilosu sizinkinden daha düşüktü, hem de nst kötü çıkıyordu. Kalp atışları hep 120 nin altına iniyodu doktor yorgun bi bebek demişti o yüzden suniyi kaldıramaz dedi. Sizinkinin kilosu gayet iyi, nst de güzelmiş o zaman sorun yok. Ayrıca ultrason ölçümleri yanlış çıkabiliyor. Benim kızıma 2700 dediler 2900 doğdu

Benim bebeğimin durumu farklıydı. Hem kilosu sizinkinden daha düşüktü, hem de nst kötü çıkıyordu. Kalp atışları hep 120 nin altına iniyodu doktor yorgun bi bebek demişti o yüzden suniyi kaldıramaz dedi. Sizinkinin kilosu gayet iyi, nst de güzelmiş o zaman sorun yok. Ayrıca ultrason ölçümleri yanlış çıkabiliyor. Benim kızıma 2700 dediler 2900 doğdu
Çok teşekkür ederim çok sağolun.Allhim hepimizin evlatlarını korusun

Bana da 2700 dedi doktorum 2670 gram dogdu bu gun minik kizim. Suyunda azalma vardi bu sabah iyice azalmis dedi doktor acilma 2 haftadir 1 cm dedi suni sanci verdi bebegin kalp atislari nst de 80 e kadar dusunce dayanamicak bebek dedi sezeryana aldi hic istememe ragmen bebegi riske atamayiz dedi. Her seyde bi hayir var derler kizim kakasini yapmis icerde allahtan yememis hemen bakildi muaynesi falan yapildi. Bana kalsa pazartesiye kadar kendi sancimi beklicektim bu kadar suyla yollayamam dedi dokktorum allahtan. Sunun sanci yedim, ondandolambilemiyorum ama sutum de hemen geldi amelyayyan sonra sukur. Kaldirdilar yuruttuker de 6 saat sonra cok sukur iyiyim su an.

Böyle bir konu açmak için girdim.siz acmissiniz.bugn doktora gttm 40+0.bebegim 3200gr gözüküyor.en son 37+0da usgye girmiştim ozamn 2940 idi.bugun ölçümü başka bir doktor yaptı.kendi doktorum izne ayrılmış.Bebeğin diğer ölçümleri 37.hafta ile uyumlu.nst iyi dedi doktor.bebek geri gözüküyor dedim normal yapacak bişey yok gibilerinden konuştu.ama benm içime ateş düştü.İkinci gebeliğin ilkinde böyle birşey yaşamadım ama onu da 41haftaluk iken suni sanciyla doğurdum.moralim çok bozuldu.bi şeyler söyler misniz
Bebeğinizin kilosu gayet iyi. Benim kızım daha küçük doğmuştu dün tam 1 aylık olduk, kilosu toparladı bile. Anne karnından çıkınca daha hızlı kilo alıyorlar merak etmeyin. Ayrıca kilolu doğup sağlık sorunu yaşayan bebekler de var önemli olan kilo değil. Ben de çol taktım kafama son günleri hep ağlayarak geçirdim tadını çıkaramadım ama şimdi bakınca boşuna üzülmüşüm diyorum. Kızım gayet sağlıklı doğdu maşallah Allah a binlerce şükür. Sizin de öyle olucak merak etmryin tadını çıkarın son uyuyabildiğiniz günlerin :))

Bebeğinizin kilosu gayet iyi. Benim kızım daha küçük doğmuştu dün tam 1 aylık olduk, kilosu toparladı bile. Anne karnından çıkınca daha hızlı kilo alıyorlar merak etmeyin. Ayrıca kilolu doğup sağlık sorunu yaşayan bebekler de var önemli olan kilo değil. Ben de çol taktım kafama son günleri hep ağlayarak geçirdim tadını çıkaramadım ama şimdi bakınca boşuna üzülmüşüm diyorum. Kızım gayet sağlıklı doğdu maşallah Allah a binlerce şükür. Sizin de öyle olucak merak etmryin tadını çıkarın son uyuyabildiğiniz günlerin :))
Eveeet çok şükür doğdu bebeğim.bugn üç buçukta şu an hcbr problem yok.dedignz gibi 3300gr 50vm normal bir bebek

arkadaşlar merhaba. 39+0 haftalık hamileyim. Perşembe günü bebeğimin 36. Haftada gözükütüğünü öğrendim. 3 haftadır hiç gelişmemiş ve kilo almamış. Sadece kilo değşl kafa ve bacak da 3 hafta geri gözüküyor. Bebeğe giden kordondaki kan normal gözüküyor, suyu da çok kötü değilmiş, neden olabileceğine dair bişey söylemedi doktorum. İlginç olan 3 hafta önce 2900 denilen bebeğe geçen hafta 2800 denmişti en son gözüktüğüm doktor perşembe günü 2700 dedi :KK43: bebek anne karnında kilo verir mi hiç böyle bişey duydunuz mu ? Aranızda bebeğinde gelişim geriliği olup, sağlıklı doğan var mı ?
Kardeş nasıl sonuçlandı peki, ayni durumdayım çok kötüyüm 😔😔😔😔😔

Back