Bize birçok doktora gittik uzun zamandır kulağıyla oynuyordu ama hep bişey yok dediler aylar geçti bu şekilde en son gittiğimiz doktor ilerlediğini söylediKızım 4 aylikti sürekli elini ağzına götürüp ağlardi.Erkenden diş çıkaracak sandık.Uyku,iştah kalmamıştı,bizi doktor da yanılttı çok,anlayamadı.Bir gece ateslenince acilde aldık soluğu..o zaman anlaşıldı otit (orta kulak iltihabı)olduğu.Tedavi ettirdik.Şimdi10 yaşında en ufak bi soğuk alginliginda kulakları tıkanıp ağrıyor.İhmal etmeyin.Bizim geçmesi 10 günü buldu.
Düzelir sıkma canını.Önemli olan şu an için tedaviyi tamamlamak,gerisi hallolurBize birçok doktora gittik uzun zamandır kulağıyla oynuyordu ama hep bişey yok dediler aylar geçti bu şekilde en son gittiğimiz doktor ilerlediğini söyledigeceleri sürekli uyanıp ağlıyor ne gündüz ne gece uyku yok yemek yok herşey o kadar kötü ki. Peki tedaviden sonra iştahı düzelir mi?
Ona dikkat ediyorum çubukta kullanmıyorum inşallah geçer çok zor yemeden durmasıBebeklerde kulak ağrısı çeneye vuruyor.Yavrum ufacikti çenesini tutup aglardi.Zor zamanlar..Banyoda kulağına su kaçırmamaya çalışın,bi de kulak çubuğu kullanmayın
Ağrı kesici ateş düşürücü de verdi fakat hiç kullanmadım doktor bişey demedi eczacı da ateşi olursa ver dedi kullanmalı mıyım?Kulağında ağrı olduğu için yemiyor. Bebeğim 2 aylıkken kulağında kızarıklık olmuştu. O gün ve ertesi gün boyunca hiçbir şey yemedi uyumadı. İlaçları kullanınca iştahı yerine geldi merak etme iltihap geçmeye başlayınca iştahı düzelir. Ağrı kesici verdiyse doktoru söylediği düzende kaçırmadan kullanın geçmiş olsun. Vitamin eksikliği de bir şey yemediği için olmuştur. Üzülmeyin.
Doktor verdiyse kullan burdan yanlış yönlendirmek istemem.Ağrı kesici ateş düşürücü de verdi fakat hiç kullanmadım doktor bişey demedi eczacı da ateşi olursa ver dedi kullanmalı mıyım?
Eli sürekli kulağına gidiyorsa özellikle yatırınca kulağıyla oynuyorsa olabilirArkadaşlar 7 aylık bebeğim var 7 aydır sürekli keyifsiz ve mız mız geceleri gündüzleri doğru düzgün uykusu yok yemek yerken sızlanıyor acaba kulak ağrısında bu derece mız mız lan ma olur mu
Geçmiş olsun cokKızım 4 aylikti sürekli elini ağzına götürüp ağlardi.Erkenden diş çıkaracak sandık.Uyku,iştah kalmamıştı,bizi doktor da yanılttı çok,anlayamadı.Bir gece ateslenince acilde aldık soluğu..o zaman anlaşıldı otit (orta kulak iltihabı)olduğu.Tedavi ettirdik.Şimdi10 yaşında en ufak bi soğuk alginliginda kulakları tıkanıp ağrıyor.İhmal etmeyin.Bizim geçmesi 10 günü buldu.