- 1 Haziran 2017
- 92
- 52
- 35
-
- Konu Sahibi Emelguclu89
Tşk ediyorum. 3 ünde randevum var o zamana kadar kanama başlar mı bilmiyorum. Doktor ne diyecek bakalımBen durduktan bir hafta sonra öğrendim ama hastanede yanındaki kadının bir ay olmuş duralı. Kendisi düşmemiş küretaj oldu hemen.
Merhabalar. Randevu günüme daha çok var. 8 senelik evliyim ilk kez doğal yolla gebe kaldım. Sevincimiz çok kısa sürdü. 7 haftalık kontrole kalp atışı için çağırdıklarında atmadığını öğrendik. Kalp atışı varki bebek 9 mm olmuş, muhtemelen dün yada bugün durmuş dediler. Bu yüzden kaç doktorla görüştüysek umut vermediler. Ben yinede umutsuzca beklemeye karar verdim. Zehirlemiyormuş. Gebelik belirtilerim geriledi. Önceden midem bulanıp kusuyordum şimdi yine midem bulanıyor ama kendiliğimden kusamıyorum. 1 haftadır vücudumu dinliyorum. Akşam ilk kez kasıklarım ağrımaya başladı. Hala kanamam yok. Moralim çok bozuk. Eğer öldüyse içimde şuan yıllardır beklediğim bebeğimin cesedini taşıyorum. Eşim kusarken kendimi çok kastığım için durmuş olabileceğini söylüyor. Doktor sana 2 lt su iç dedi içmedin diyor. Haklı da. İçemedim Sudan tiksinerek başlamıştı zaten belirtilerim. Herneyse çok uzattım. KALP ATIŞI DURDU DEDİKTEN SONRA NE ZAMAN DÜŞÜK BAŞLAR, NE ZAMAN GEBELİK BELİRTİLERİ SONLANIR
Çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim sabrını versin.Merhabalar. Randevu günüme daha çok var. 8 senelik evliyim ilk kez doğal yolla gebe kaldım. Sevincimiz çok kısa sürdü. 7 haftalık kontrole kalp atışı için çağırdıklarında atmadığını öğrendik. Kalp atışı varki bebek 9 mm olmuş, muhtemelen dün yada bugün durmuş dediler. Bu yüzden kaç doktorla görüştüysek umut vermediler. Ben yinede umutsuzca beklemeye karar verdim. Zehirlemiyormuş. Gebelik belirtilerim geriledi. Önceden midem bulanıp kusuyordum şimdi yine midem bulanıyor ama kendiliğimden kusamıyorum. 1 haftadır vücudumu dinliyorum. Akşam ilk kez kasıklarım ağrımaya başladı. Hala kanamam yok. Moralim çok bozuk. Eğer öldüyse içimde şuan yıllardır beklediğim bebeğimin cesedini taşıyorum. Eşim kusarken kendimi çok kastığım için durmuş olabileceğini söylüyor. Doktor sana 2 lt su iç dedi içmedin diyor. Haklı da. İçemedim Sudan tiksinerek başlamıştı zaten belirtilerim. Herneyse çok uzattım. KALP ATIŞI DURDU DEDİKTEN SONRA NE ZAMAN DÜŞÜK BAŞLAR, NE ZAMAN GEBELİK BELİRTİLERİ SONLANIR
Öyle mi çok teşekkür ederim bildiğim iyi olduMerhaba benimde 6. Haftada kalbi durmuştu 7.hafta da öğrendim. Bir hafta o şekilde benle durmuş. Bir haftada ilaçla düşürmeyi çalıştık ama düşmedi sonra kürtajla alındı malesef ki
Hamilelik belirtilerim de kürtaj olana kadar devam etti benim kürtaj olduktan sonra normale döndüm( mide bulantısı, kusma, koku hassasiyeti vs. vardı)
Merhaba ne yaptınız. Benim de bebeğim 7 haftalıktı kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için alındı. Siz ne yaptınızÖyle mi çok teşekkür ederim bildiğim iyi oldu
Bende kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef, çok bekledim ama 7. Haftada durmuş gelişimi. 3ünde kürtaj oldumMerhaba ne yaptınız. Benim de bebeğim 7 haftalıktı kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için alındı. Siz ne yaptınız
Aynıymış nerdeyse durumlarımız çok geçmiş olsun zor oldu mu kürtajınız? Kanamanız devam ediyor muBende kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef, çok bekledim ama 7. Haftada durmuş gelişimi. 3ünde kürtaj oldum
Benim kürtaj sırasında rahimde neden olduğu anlaşılmayan kanama olmuş, 1gece yatmak zorunda kaldım. Az az kanamalarım devam ediyor.Aynıymış nerdeyse durumlarımız çok geçmiş olsun zor oldu mu kürtajınız? Kanamanız devam ediyor mu
Çok geçmiş olsun. Benim de kanamam hala devam ediyorBenim kürtaj sırasında rahimde neden olduğu anlaşılmayan kanama olmuş, 1gece yatmak zorunda kaldım. Az az kanamalarım devam ediyor.