Bebekte kahverengi leke

Mugeguney

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
2
0
28
Bebeğim 2 yaşında ve kahverengi lekeler mevcut önceden kasığında vardı doktora götürdüm ilaç verdi geçerse gelmene gerek yok dedi geçti gitmedim tekrar bende ama 1-2 gündür kalça kısmında tekrar görünce çok endişelendim internetten okuduklarım beni hasta etti ve 2. Bebeğime hamileyim ona da bu stresten birşey olacak diye çok korkuyorum bu süreci sıkıntısız atlatan var mı yavrumda başka hiçbir belirti yok kötü hastalık olmasın diye üzüntüden gözümde yaş kalmadı yarın doktora gidicem rabbim bebeklerimizi korusun. Resim ekliyorum kasıkta olanlar geçti çok şükür bacak kısmındaki belli belirsiz olan yeni çıktı

Eklentiler

• IMG_9523.jpeg
    IMG_9523.jpeg
    173,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3313.jpeg
    IMG_3313.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 41
Bebeğim 2 yaşında ve kahverengi lekeler mevcut önceden kasığında vardı doktora götürdüm ilaç verdi geçerse gelmene gerek yok dedi geçti gitmedim tekrar bende ama 1-2 gündür kalça kısmında tekrar görünce çok endişelendim internetten okuduklarım beni hasta etti ve 2. Bebeğime hamileyim ona da bu stresten birşey olacak diye çok korkuyorum bu süreci sıkıntısız atlatan var mı yavrumda başka hiçbir belirti yok kötü hastalık olmasın diye üzüntüden gözümde yaş kalmadı yarın doktora gidicem rabbim bebeklerimizi korusun. Resim ekliyorum kasıkta olanlar geçti çok şükür bacak kısmındaki belli belirsiz olan yeni çıktı
lütfen kötü düşünmeyii ilaçla bi kere geçmişse demek ki kötü birşey değil internete ne yazarsak hep en kötüsü çıkıyor karşımıza malesef .doktora tekrar gitme şansınız oldu mu olduysa bizimle de paylaşır mısınız ?

Merhaba evet bugün doktorla konuştum nf1 değil dedi çok şükür sevinçten ağladım ve bir kez daha bağrıma bastım yavrumu. Madecassol kremi kullandım 1 gece de fark etti lekeler kayboldu görsel ekliyorum bakabilirsiniz kırmızılı olanı az önce çektim. Sizinde mi bir yakınınızda böyle şikayetler var yoksa 😔

Eklentiler

• IMG_9451.jpeg
    IMG_9451.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9565.jpeg
    IMG_9565.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 19
X