Şimdi benzer şeyler yaşadığımız için size detaylı aktarayım aklınızda ki soru işaretleri kalksın biraz uzun olabilir kusura bakmayın lütfen
Cuma günü 20. Hafta detaylı ultrason kontrolüm vardı detaylıda bazı problemler çıktı bebişimde mesela böbrek genişlemesi,nazal kemik küçüklüğü,bacak boyu kısalığı ve beyinde koroid pleksus kisti tabi bunların hepsinden önce salı günü normal doktor kontrolümde herşey çok iyi bebeğimin boyu ve kilosu haftasına göre fazlaydı ve çok güzel demişti doktorum salı günü çok iyi olan bebek cuma günü nasıl böyle kötüleşti hiç anlam veremedim(detaylıyı yapan doktor farklı kadın doğumcum farklı idi) bu bulgulardan sonra raporu kadın doğumcum gösterdim ve o bunların geçerli bir anomali olmadığını çok normal olduğunu yinede içim rahat etsin diye perinatoloğa gitmem gerektiğini söyledi çünkü o bir profesör işinde uzman aletleri çok daha gelişmiş ve elbette bu arada down belirtisi olduğu için 2 gün kendimi heba ettim sonrasında eş dost doktor tanıdık akraba hepsi ile görüştükten sonra perinatolog randevumu aldım ama yinede rahat değilim çünkü 3 hafta süre var sonra şehrimde işinde iyi 4d ultrasonlu bir doktora gittik pazartesi günü bebeğin bacak boyu haftasıyla uyumlu çıktı yanlış ölçülmüş burnu gayet normal görüntüsünde herhangi bir anormallik yok çok şükür beyindeki kist içinde 28. Haftaya kadar geçeceğini söylediler bu yüzden de perinatolog kontrolü biraz geç verildi o zamana kadar kistteki küçülmeye bakılacakmış cuma günü duyduklarında kalsaydım şuan çökmüş bir durumda olurdum