Gece uykusundan önce değiştirin gece boyunca değiştirmeye gerek kalmaz.Kızlar 5 aylık bebegim gece beslenme sonrası bezini değişiyorum mecburen cok dolu oluyor diye ama korkar oldum degistirmeye uyanıyor tekrar uykuya dalması baya uzuyor sizler nasıl yapıyorsunuz degisim olayını hızlıca degistirmeye calısıyorum ama nafile uykusu acılmaya yer arıyor
Öyle yapıyorum zaten ama yine de gece degistirmek zorunda kalıyorum doluyor beziGece uykusundan önce değiştirin gece boyunca değiştirmeye gerek kalmaz.
O zaman bezinizi değiştirin.Öyle yapıyorum zaten ama yine de gece degistirmek zorunda kalıyorum doluyor bezi
Prima alacam memnuniyet o yönde oglumda da kullanıyordum prima gercekten12 saat kuruluk saglıyorO zaman bezinizi değiştirin.
Evet ben de o markayı kullandım, sorunsuz gece geçiriyorduk.Prima alacam memnuniyet o yönde oglumda da kullanıyordum prima gercekten12 saat kuruluk saglıyor
Ben sadece gece yatarken Prima kullanıyorum.Ama tam bedenini.Buyuk olursa sızdırma ihtimali daha yüksek zaten.Sabah çok dolu olsa da sızdırma olmuyor.Su an prima alınamayacak fiyatta malesef ben de oglumda prima kullanıyordum o zamanlar uygundu
Yaa siz kac numara kullanıyorsunuz bebeginizin kac kiloBen sadece gece yatarken Prima kullanıyorum.Ama tam bedenini.Buyuk olursa sızdırma ihtimali daha yüksek zaten.Sabah çok dolu olsa da sızdırma olmuyor.
Benimki büyüdü artık ,10.5 kilo 16 aylık 5 numara kullanıyorumYaa siz kac numara kullanıyorsunuz bebeginizin kac kilo
ilk zamanlar değiştiriyorduk bizde, sonra yavaş yavaş kaka yoksa değiştirmemeye başladık..Kızlar 5 aylık bebegim gece beslenme sonrası bezini değişiyorum mecburen cok dolu oluyor diye ama korkar oldum degistirmeye uyanıyor tekrar uykuya dalması baya uzuyor sizler nasıl yapıyorsunuz degisim olayını hızlıca degistirmeye calısıyorum ama nafile uykusu acılmaya yer arıyor
Benimki de isaretlilerden baya dolu bezi iki kez bile degisikebilir ben bir kez degisiyorumilk zamanlar değiştiriyorduk bizde, sonra yavaş yavaş kaka yoksa değiştirmemeye başladık..
çoğu bezde doluluk işareti oluyor, kontrol edip çok dolu değilse değiştirmeyebilirsiniz.
Peki aktif bebek mi kullanıyorsunuz premium care mi fark ediyor mu ikisi de aynı sızdırmaz di miBenimki büyüdü artık ,10.5 kilo 16 aylık 5 numara kullanıyorum
o zaman yapacak bir şey yok maalesef.Benimki de isaretlilerden baya dolu bezi iki kez bile degisikebilir ben bir kez degisiyorum
Ben aktif kullanıyorum.digerini hiç kullanmadım nasıl ,nedir ne değildir.Ama çok memnunum.Keske daha ucuz olsa tüm gün kullansam.İndirimden alıp, stokluyorum.internette daha pahalı aklınızda olsunPeki aktif bebek mi kullanıyorsunuz premium care mi fark ediyor mu ikisi de aynı sızdırmaz di mi
Peki onu alayım cok pahalı ama cocugumun uykusunun bölünmesinden önemli degilo zaman yapacak bir şey yok maalesef.
premium care çok daha iyi aktif bebekten, onu kullanmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?