Prima alayım o zaman gece tek takarım baska carem yok sanırımTamam dolan her bez sızdırmaz sorun orada ztn. Mama ile büyüyen bir sürü çocuk var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prima alayım o zaman gece tek takarım baska carem yok sanırımTamam dolan her bez sızdırmaz sorun orada ztn. Mama ile büyüyen bir sürü çocuk var
Hayır daha iyi kücükte degismeme ragmen sızdırma oluyordu
Evet ben de ona baslayayım gece icinBen hiçbir çocuğumun altını gece değiştirmedim ilk 2 ay dışında. Yoksa uykuları bölünüyor uyumuyorlar. Ben prima külot bez 4 kullanıyorum kızıma. Şu an kızım 4 aylık ama sanırım 5 numara geçeceğim gibi duruyor küçük geliyor bez. Siz de bir beden büyük takın. Primada kaka ve çiş cebi var çok güzel
Molfix’in 4 numara külot bezini kullanıyorum kızım nerdeyse 6 aylık ve 8 kilo. Geceleri kaka olmadığı sürece altını değiştirmiyorum sızdırma yapmadı bu bez şimdiye kadar hiç. Geceleri de 2-3 kez emiyor bu arada, bazen 1 kez mama içip 2 kez emiyor.Kızlar 5 aylık bebegim gece beslenme sonrası bezini değişiyorum mecburen cok dolu oluyor diye ama korkar oldum degistirmeye uyanıyor tekrar uykuya dalması baya uzuyor sizler nasıl yapıyorsunuz degisim olayını hızlıca degistirmeye calısıyorum ama nafile uykusu acılmaya yer arıyor
Ben de prima alayım külot bezini degil de normal olanı alayım 5 numara nasıl olur benim kızım da gecen ay 7.200 kiloydu su an bilmiyorum kac kilo kontrole henüz gitmedimMolfix’in 4 numara külot bezini kullanıyorum kızım nerdeyse 6 aylık ve 8 kilo. Geceleri kaka olmadığı sürece altını değiştirmiyorum sızdırma yapmadı bu bez şimdiye kadar hiç. Geceleri de 2-3 kez emiyor bu arada, bazen 1 kez mama içip 2 kez emiyor.
Ben geceleri uyuturken bezini degişiyordum sabaha kadar dururuyordu ama bazen çabuk doluyor bez degişmek ṣart uyansa bile.Ya zifiri karanlık odamız ne ısıgı acıyorum ne de göz teması kuruyorum ona ragmen uyanıyor oglum böyle degildi defalarca degissem uyanmazdı
5 aylik bebegi mama ile buyutuyorsaniz neden 2 defa besleme yapiyorsunuz? 5 aylik bebek 6-7 saat acliga dayanir dogru miktarda beslenirse eger. Bircok bebek cok iser ama tasirma yapmayan bez kullanilir, tum gece tek bez ile idare eder.Molfixten cok memnunum sorun bez degil cok dolu oluyor bezi mamayla beslendigi icin gün icinde güzel iciyor mama gece beslenmesi de iki defa olunca haliyle cok doluyor bezi
Tek beslenmeyle duramıyor acıkıyor gün icinde de güzel iciyor mamasını ama 5 saat dayanıyor 7 de uyutuyorum ben ama sabaha kadar tek beslenmeyle duramıyor5 aylik bebegi mama ile buyutuyorsaniz neden 2 defa besleme yapiyorsunuz? 5 aylik bebek 6-7 saat acliga dayanir dogru miktarda beslenirse eger. Bircok bebek cok iser ama tasirma yapmayan bez kullanilir, tum gece tek bez ile idare eder.
Aynı dert bende de var ama benim derdim bezin tasirmasi değil pişik olması o yüzden mi bilmiyorum pişik oldu geçmiyor inatla da açmıyorum gece altını uykusu bölünmesin diye
Nasıl dayanıyor tek bezle tssmıyor muAynı dert bende de var ama benim derdim bezin tasirmasi değil pişik olması o yüzden mi bilmiyorum pişik oldu geçmiyor inatla da açmıyorum gece altını uykusu bölünmesin diye
Gece 12 sabah 6 arasi hic beslemeyin, bu saatler arasinda bezini de degistirmeyin, son beslemesini biraz daha cok yapin (4 olcek veriyorsaniz 5 verin mesela) ve ustunu evin isisina uygun giydirin, usudugu icin de cok isiyor olabilir.Tek beslenmeyle duramıyor acıkıyor gün icinde de güzel iciyor mamasını ama 5 saat dayanıyor 7 de uyutuyorum ben ama sabaha kadar tek beslenmeyle duramıyor
Ay migros'un bezi guzel mi? Kulot olanini goremedim ben hic, var mi?Ben goon kullandım asla sızdırma yaşamadım. Sabaha kadar da emerdi. Şimdi migrosun bezini kullanıyorum eşsek kadar oldu emin olun hala o kadar dolu ki ve fıldır fıldır yatağın içinde sabaha kadar ona rağmen sorun yasamıyorum.
Migrosun bezini oglumda kullanıyordum ama gec büyük takmama ragmen o da sızdırıyordu bir tek prima sızdırmıyordu gece sabaha kadar takıyordum ogluma degistirmeden simdi cok pahalı olunca alamadım primayı ama alacam gece tek takarım en azındanBen goon kullandım asla sızdırma yaşamadım. Sabaha kadar da emerdi. Şimdi migrosun bezini kullanıyorum eşsek kadar oldu emin olun hala o kadar dolu ki ve fıldır fıldır yatağın içinde sabaha kadar ona rağmen sorun yasamıyorum.
Hayır hiç tasmadi. Geceleri 2-3 saatte bir de emiyor üstelik.Nasıl dayanıyor tek bezle tssmıyor mu
Külot yok galiba ama çok güzel ve temiz içerik. Aşşırı gooncuydum ben. Buna da bayıldım. Hatta ıslak mendil şampuanda da buna geçtim.Ay migros'un bezi guzel mi? Kulot olanini goremedim ben hic, var mi?
Ben goon da öneriyorum. Premium care bile sızdırıyodu bi arkadaşta goon külot bezle rahat etti.Migrosun bezini oglumda kullanıyordum ama gec büyük takmama ragmen o da sızdırıyordu bir tek prima sızdırmıyordu gece sabaha kadar takıyordum ogluma degistirmeden simdi cok pahalı olunca alamadım primayı ama alacam gece tek takarım en azından
Sabah 6 da uyanırsa daha hic uyumaz bu kez zaten en gec 7 de uyanıyoGece 12 sabah 6 arasi hic beslemeyin, bu saatler arasinda bezini de degistirmeyin, son beslemesini biraz daha cok yapin (4 olcek veriyorsaniz 5 verin mesela) ve ustunu evin isisina uygun giydirin, usudugu icin de cok isiyor olabilir.