- 2 Temmuz 2023
- 8.129
- 22.264
Deterjanda minies'ciyim ben zaten eczacibasi uretiyormus.Külot yok galiba ama çok güzel ve temiz içerik. Aşşırı gooncuydum ben. Buna da bayıldım. Hatta ıslak mendil şampuanda da buna geçtim.
Sabah 6 da uyanırsa daha hic uyumaz bu kez zaten en gec 7 de uyanıyo
Ya haklısınız saolsun kızlar cözüm üretiyor ama ben de napacagımı sasırdım ben de teke düsürmeyi düsündüm bir ara hatta burdan da post acmıstım o zaman da tek beslenme az bebek kücük diyen de cok oldu bilemedim simdi ben de napsamDeterjanda minies'ciyim ben zaten eczacibasi uretiyormus.
Islak mendili de agiz yuz silmek icin kullanmaya basladim ama bezden emin olamamistim, deneyeyim.
Siz cozum aradiginiza emin misiniz :) herkes cozum yazdikca oyle olmaz yaziyorsunuz sadece. Allah sabir versin o zaman ne diyeyim
Sanırım bir tek benim bebegimin bezi dolu dolu oluyorBen sleepyden, e bebegin bezine gectim, gerci artik 2 yasinda benim kizim. Sızdırma yapmiyor. Gece kaka yapmadiysa degistirmeyin
Ben geceleri prima bağlıyorum sızdırmıyorKızlar 5 aylık bebegim gece beslenme sonrası bezini değişiyorum mecburen cok dolu oluyor diye ama korkar oldum degistirmeye uyanıyor tekrar uykuya dalması baya uzuyor sizler nasıl yapıyorsunuz degisim olayını hızlıca degistirmeye calısıyorum ama nafile uykusu acılmaya yer arıyor
Gece beslenme sonrası degıl beslenme oncesı bezi degısıp besleyin.Kızlar 5 aylık bebegim gece beslenme sonrası bezini değişiyorum mecburen cok dolu oluyor diye ama korkar oldum degistirmeye uyanıyor tekrar uykuya dalması baya uzuyor sizler nasıl yapıyorsunuz degisim olayını hızlıca degistirmeye calısıyorum ama nafile uykusu acılmaya yer arıyor
Ben de prima alacam gece icin kac numara takıyorsunuz bebeginiz kac kiloBen geceleri prima bağlıyorum sızdırmıyor
Onu da denedim malesefGece beslenme sonrası degıl beslenme oncesı bezi degısıp besleyin.
Uykuya oyle daha kolay donmez mı?
İkı ay daha sabredin yedinci ayda gece beslenmesini keseceksınız zatneOnu da denedim malesef
12 13 kilo sanırım, 6 numara kullanıyorum. Uzun zamandır 6 kullanıyorum. Primaların bedenleri uzun gidiyor bizde.Ben de prima alacam gece icin kac numara takıyorsunuz bebeginiz kac kilo
7.ayda tamamen mi kesiliyorİkı ay daha sabredin yedinci ayda gece beslenmesini keseceksınız zatne
Taşmazsa ben değişmedimKızlar 5 aylık bebegim gece beslenme sonrası bezini değişiyorum mecburen cok dolu oluyor diye ama korkar oldum degistirmeye uyanıyor tekrar uykuya dalması baya uzuyor sizler nasıl yapıyorsunuz degisim olayını hızlıca degistirmeye calısıyorum ama nafile uykusu acılmaya yer arıyor
Kesebilirseİkı ay daha sabredin yedinci ayda gece beslenmesini keseceksınız zatne
Ya benim kızım 8 bucuk kilo 5 numara olur o zaman bize12 13 kilo sanırım, 6 numara kullanıyorum. Uzun zamandır 6 kullanıyorum. Primaların bedenleri uzun gidiyor bizde.
ya aslında teke düsürebilir miyim bilmiyorum cesaret edemiyorum acıkcası gercekten aclıktan mı acıktıgından mı iciyor ama ac olmasa mamayı bitirmezdi diye düsünüyorum iki kez besliyorum ben gece 11 bucuk ve 3 bucuktaKesebilirseşart değil kolay da değil
Benim kızım 8 bucuk kilo 5 numara olur o zaman12 13 kilo sanırım, 6 numara kullanıyorum. Uzun zamandır 6 kullanıyorum. Primaların bedenleri uzun gidiyor bizde.
6 numaraya 9 10 kilo iken başlamışım ben siparişe baktım da şimdi. Denemek için 6 alın büyükse zaten ilerde kullanılır ona göre 5 alırsınız. Büyük olmazsa zaten ondan devam edersinizYa benim kızım 8 bucuk kilo 5 numara olur o zaman bize
ya aslında teke düsürebilir miyim bilmiyorum cesaret edemiyorum acıkcası gercekten aclıktan mı acıktıgından mı iciyor ama ac olmasa mamayı bitirmezdi diye düsünüyorum iki kez besliyorum ben gece 11 bucuk ve 3 bucukta
Yaa öyle yapayım o zaman tesekkür ederim6 numaraya 9 10 kilo iken başlamışım ben siparişe baktım da şimdi. Denemek için 6 alın büyükse zaten ilerde kullanılır ona göre 5 alırsınız. Büyük olmazsa zaten ondan devam edersiniz
6.ayı dolunca bebek gece aclıktan degıl, çiş yaparken veya anne yanında mı dıye kontrole uyanır7.ayda tamamen mi kesiliyor
Elbette kolay degılKesebilirseşart değil kolay da değil