• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekte gaz durumu

55ayten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
2
0
1
39
Anneler bebeğim 45 günlük anne sütü veriyorum şuanda ancak birkaç gündür huzursuzluk başladı sanki ayaklar karna çekiliyor, memeyle mücadele var, ağlama var arkadaşım gazı var dedi aslında emdikten sonrada çıkarmaya çalışıyorum ama başka önerebileceğiniz birşey varmı bana

Kendiniz için kimyon çayı alın için her yemegeinize kimyon katın..rahat gaz çıkartır bebeğiniz..çocuk Dr u gaz ilacida verir normalde vermediyse isteyin

Her mamadan sonra omzunuzun ustune yatirip gazini cikarin. Internetten vidyosuna bakabiiirsiniz. Cikmazsa bagirsaklara gecer gaz daha kotu olur sanci yapar. Sonra gogsunuzde dikey gelecek sekilde yatirin alttan ustten cazi varsa yine cikarir. Ayakta gezinin o sekilde agliyosa susar. U seklinde minderler var onlara yuzustu bir sureligine yatirabilirsiniz boylede gaz cikarir. Yuzustu yatmak gaz icin iyi olsa da o aylarda asla yuzustu yatirip yalniz birakmayin. En kolay yolu ise relaktaz. Mamadan once 3-4 damla cok etkili. Damlayla bir iki ay daha atlatirsaniz gaz problemi azalarak kayboluyor sonra.

Back