Bebekte böbrek genişlemesi var dediler, bakabilir misiniz?

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.193
1.028
28
Merhaba, 22+4 günlük erkek bebeğe hamileyim.
Bugün detaylı ultrasona girdim ve doktor her şeyin normal olduğunu söyledi ama böbreklerde genişlik var dedi, 1 ay sonra tekrar gideceğim ve 28. Haftada düzelme olmuş mu diye bakacaklar.

aynısını yaşayıp düzelen var mı, düzelme olmazsa bebeğime nasıl bir tedavi uygulanacak, çok endişeliyim. İlk bebeğim ve çok uğraş vererek gebe kalabildim, olumlu hikayelere çok ihtiyacım var

Bugün detaylı ultrasona girdim ve doktor her şeyin normal olduğunu söyledi ama böbreklerde genişlik var dedi, 1 ay sonra tekrar gideceğim ve 28. Haftada düzelme olmuş mu diye bakacaklar.

aynısını yaşayıp düzelen var mı, düzelme olmazsa bebeğime nasıl bir tedavi uygulanacak, çok endişeliyim. İlk bebeğim ve çok uğraş vererek gebe kalabildim, olumlu hikayelere çok ihtiyacım var
Cevap gelirse bizde bilgilenelim.

Ya şimdi benim. Bebegime öyle dediler sizin bebeğinizde geçti mi yada kaç mm acaba Dr ne söyledi

Bende de aynısını dediler benzer haftalarda. Şuan 33 haftadayım hiç bir sorun kalmadı. Erkek bebeklerde çok sık görülürmüş ama sonra düzeliyormuş o yüzden sıkma canını hiç takma bile düzelecektir. Sağlıcakla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi 🩵

Ya şimdi benim. Bebegime öyle dediler sizin bebeğinizde geçti mi yada kaç mm acaba Dr ne söyledi
Merhaba, henüz geçmedi zaten detaylı ultrasona daha dün girdim. Olması gereken dört milimmiş 22. haftada, bebeğin bir böbreği 4.7 diğeri ise altı milim çıktı. Erkek bebeklerde oluyormuş genelde, insan takılmadan edemiyor ama. 28. haftada tekrar ölçüme gideceğim, eğer standartların hala üzerindeyse genetik test yaptırın dedi doktor. Başka da bir problem çıkmadı elhamdülillah. Sizin bebeğiniz erkek mi?

Bende de aynısını dediler benzer haftalarda. Şuan 33 haftadayım hiç bir sorun kalmadı. Erkek bebeklerde çok sık görülürmüş ama sonra düzeliyormuş o yüzden sıkma canını hiç takma bile düzelecektir. Sağlıcakla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi 🩵
Ay ay ay ne diyorsun yaaa 🥹🥹🥹🥹🥹 bu mübarek günde inşallah yüzün gülsün canım benim 😍 ağzına sağlık

X