Bebekli iftar vermelimiyim?

Aynen ben de hiç anlamıyorum.

Nasıl acımıyorlar hayret ediyorum!

Çocuk anneyi o kadar çok yoruyor ki bir de misafir! Tamamen vicdansızlık! Eksik olsun öyle tanıdık!
Kendimiz bir tabak yemek yiyebilmiş miyiz acaba bir de millete sofralar kuralım çok katıyım sert çıkarım bu konulara hep insanlar da acıma yok

Kendimiz bir tabak yemek yiyebilmiş miyiz acaba bir de millete sofralar kuralım çok katıyım sert çıkarım bu konulara hep insanlar da acıma yok
Ben de aynısını diyecektim.

Ben sahura kalkabilir miyim,iftara pratik ne yerim diye düşünüyorum.

Misafir gelecekmiş. Hahaha

Haklisiniz bebek bahanede iste gelde anlat insanlar anlamiyor benim abarttigmi dusunuyor bir iki arkadssim dahil. Ben hic bi yere gitmeyim demiyorumda bu kadar kalabaligin icine girmek dogru gelmiyor konu es aolesi herkes ben su kadar cocuk buyuttum ettim kendini herkes mukemmel cok dogru sanip cocuk nadil olsa hastalanir diyen görumce, Anne sutu bebegi korur diyen kvm var bide esim var beni normalde anlayan ama elbet yeni ailesi yani ben ve bebegimi ailesiyle iftar yapalim isteyen..
En kötu gider 2 saat oturup cocugun uyku vakti geldi diyip cikar gelirim eve ama bilmiyprum

Tabii ki siz bilirsiniz.
Herkesin aile düzeni farklı.

Iste kalabaliga bende gitmek istemiyorum bebekle ama bu sefer ayip olucak.. ztn aram iyi degildi gectigmiz sene yeni yeni duzelidik
ayıp olacak diye bebeği riske atmayın
kv nize anne bünyesi hassas kalabalık ortamlara sokmayacağız ben gelemeyeceğim ama x gelsin olmazsa diyin
hiç de çekinmeyin

2 aylık bebeği olan anneden de kimse iftar daveti beklememeli.. kabus gibi

Hastaliktan cekiniyorum bide esimin kuzenler teyzelet vs daha görmedi bebegi kucaktan kucaga olup ratat edenicem Belki bide nezaman kvye gitsek kucagindan birakmiyo cok bilmislik yapiyo ha kendi annemde biraz öyle sevsinler diye bir iki saat idare ediyirum ana artik biraz daha ses cikaricam bide herkes nedense bana gelinfe herseye alinganlik cikariyolar

Kv varsa çitlat önümüzdeki sene ağırlayım bebekle çok zor olucak diye. O gereken insanlara anlatır durumu

Yani esim kendi gitsin ben zaten tutmicamda esim alinganlk cikariyor.. e kendomde annem idtar vericek hadtaya ama tiplam 6 kisi olycaz bude annemin evi orda daha rahat ederim ki bebekle ne kdr rahst edilirse..

Yani esim kendi gitsin ben zaten tutmicamda esim alinganlk cikariyor.. e kendomde annem idtar vericek hadtaya ama tiplam 6 kisi olycaz bude annemin evi orda daha rahat ederim ki bebekle ne kdr rahst edilirse..
annenizin iftarına da gitmeyin alınmasına gerek olmaz o zaman
annenizin iftarına giderseniz isterse 2 kişi olsun yine de yanlış anlar eşiniz
eşinize yok gitmeyeceğim ne işim var kalabalık yerde bebekle falan da diyin

2 aylık bebekle ne iftari ya hu, iftar başlı başına zor bir şey, bari bahaneniz varken kullanın.

Eminim hepsini gayet halledersiniz bir şekilde ama 2 aylık daha aşısı bile olmayan bebeğinizin yanına o kadar kalabalık toplamayın kış günü.

işte sizde eşinizin gözünde ayrımcılık yapmayın
böyle yaparsanız annenin evine giderken iyi der 2 kişi de olsa anlamaz

sanki siz biraz eş ailesine mi gitmek istemiyorsunuz ben bile böyle hissettim :)

Simdiden annem tutturdu yok cok söyluyolar fln aile arkadsslar yok aldiklari kiyafet kucuyolrmus söyle böyle derken tmm dedim simdi önumuzdeki haftalRda biliyotum esimin kardesleeide cagiricak iftatlara surekli bahane bulmak cok yorucu bide esimde gitmemizi istiyor vs.. bebegim söyle 3-5 aylik olsa bi nebze rahatlicaktim..
Kimseyle görusmedim bu surecte anneler fln disinda hep yuruyuslere gittim, ilk defa belki 2cocuklu bi arkadasim evine cagirdi tmm dedim hani yavas yavas artik az az görusurum diye

işte sizde eşinizin gözünde ayrımcılık yapmayın
böyle yaparsanız annenin evine giderken iyi der 2 kişi de olsa anlamaz

sanki siz biraz eş ailesine mi gitmek istemiyorsunuz ben bile böyle hissettim :)
Iste esim öyle dusinur diye gitmek istemiyorum annemede.. öyle degil sadece Cook kalabalik oluyolar kimsede öyle hassas degil o raharsuz ediyor beni

İki aylık bebeğiniz var ve ilk zamanlardasiniz vücut nasıl yorgun oluyor bu durumda kolay değil. Beklemiyorlardir inşallah. Ayrıca bu ara influenza salgını var kocaman adamlar aygin baygn yatiyor. Allah korusun bebiş hasta olur. Benim oğlum iki aylıkken çok ağır hastalandi kuzum büyük oğlum okula gidiyordu o getirdi herlade hiç kolay degil. İki aylik bebek dünyanın ilacını içti.
Bence kimse beklememeli

Haklidiniz annemin iftarinada gitmicem en iyisi annemin bididbidi duymaktansa hastayim iptal et ditip gecistiricem. Ilerleuen haftalardada gitmek istemihorum esomin kardeslerinin iftarina cunku her sefeeinde en az 15-20 kisi olucak. Bayramda gider görusurum yeterli. Esimde kendi gitsin uzuluyor beraber glrusmek istuyo ama.,

Haftaya 2 cocunlu bi ark evine cagirdi ama hasta Fln olurlaesa söyler onada tm dedim kimseyle görusmedim dite

Ayyy çok destek verdim, bir de yatıya gelen versiyonları var. Gerçekten insanlar çok düşüncesiz. Seneler evvel çocuğum 2 yaşında felan 1 hafta yatıya misafirim gelmişti. Ve çocuğumla yaşıt çocukları hasta. Gittiler ve önce benim ufaklık bir hasta oldu ateşler içinde, peşine onu emziren ben , peşine eşim. Ne gerek var gerçekten hastaysanız gelmeyin iptal edin artık yatılı durumunu geçiyorum. Ha bi de mahrem olmayan misafirse, ev dar.. Gece tuvalete kalkıyorsun örtünüyorsun .Çok saçma. Ama sorun kendimizde de HAYIR demeyi bilmiyoruz .

2 aylik bebekle ne isiniz var 14 kisilik davetlerde? Salgin var haberiniz var mi? Siz bebegi degil menü basit mi kacar onu dert ediyorsunuz

Yaklaşık 1 aylık çocuğum var, daha 25 günlük diyeyim. Ben bana bebek görmeye gelenlere çayın yanına hazır kurabiye ve çerez çıkartıyorum. Çocuktan başımı kaldıramadığım için elimden gelen budur. Kaldı ki ramazanda iftara misafir ağırlamak! Eğer mecburen birilerini davet etmek zorunda kalsaydım hepsini aynı güne toplar pide ayran yaptırırdım, bir şekilde geçiştirmiş olurdum. Üstelik misafir gelen günler daha az uyuduğum için aşırı yorgun oluyorum.Kendinize de çocuğunuza da eziyet etmeyin. Bence tüm ilginizi çocuğunuza vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…