Bebekli olduğunuz için bu sefer almayın derim .Lütfen akil verin. 2 aylik bebegim var ve baya yoruluyorym emzirme o bu derken. Esim cok yardimci oluyor.
Ramazan geliyor esimin ailesi yani kardesler her yil biri davet ediyor iftara.
Biz herkese gidip kimseyi cagirmamakta tuhaf geliyor ama evimiz kucuk ustelik 14 kisiye yemek cikarmak kolay gelmiyor ustune Bebek temizlik fln. Disaeudan siparis etsek oda baya ucretli olucak..
Kendi annem ben yorulmayim diye bebek ziyareti icin bizim taraftan kendi evine çağırıcak.
Ne yapmaliyim? Mesela corba, kolat bi pilav tavuk soslu biseu yapsam cok basit kacicak..
Fikirleriniz varmi? Kimseyi çağırmayı atlayimmi
Yani cok istiyolarsa iftar sonrasi cay dicemde hic o strese girmek istemiyorumKimseyi agirlamayin, lohusasiniz onlar sizi agirlasinlar.
Atlayın :) zaten böyle zamanlarda bebek extra durmaz, siz extra yorulur ve gergin olursunuz. Yapmayın bunu kendinize.Lütfen akil verin. 2 aylik bebegim var ve baya yoruluyorym emzirme o bu derken. Esim cok yardimci oluyor.
Biz herkese gidip kimseyi cagirmamakta tuhaf geliyor ama evimiz kucuk ustelik 14 kisiye yemek cikarmak kolay gelmiyor ustune Bebek temizlik fln. Disaeudan siparis etsek oda baya ucretli olucak..
Kendi annem ben yorulmayim diye bebek ziyareti icin bizim taraftan kendi evine çağırıcak.
Ne yapmaliyim? Mesela corba, kolat bi pilav tavuk soslu biseu yapsam cok basit kacicak..
Haklisiniz biz gitsek bile bebis durmicak hutsyz olucak aksam vakti fln fln. Daha baska bu zmn cagiririm dicemde cok olmuyo bebek zitarerine geldikleriAtlayın :) zaten böyle zamanlarda bebek extra durmaz, siz extra yorulur ve gergin olursunuz. Yapmayın bunu kendinize.
Annem kendi cevremizi agitlicak erkek ailesiyle pek görusmuyo ailelerKimseyi ağırlamayın bi sonraki sene alırsınız. Anneniz çağaracakmış işte bu senede böyle olsun
Ben bebegim varken iftarlara gitmedim esimin kardesleri dahil cunku cagiramayacaktim. Ha gitsem de kardesleri laf etmezdi kardes sonucta halden anlarlar ama rahat etmezdimLütfen akil verin. 2 aylik bebegim var ve baya yoruluyorym emzirme o bu derken. Esim cok yardimci oluyor.
Iste bende aslinda ilk ramazqnda kvde olycakmis herkesi cagirmis teyzeler kendi cocuklar vs vs gitmemekte olmicak bebekle ama orda herkes bebefi sevmek isticek fln herkes görmedi dags Emin olamadim tek 1-2 saatligne gitsem öyle yine rahat edemicem. Kv bebegi gördumu birakmiyor elinden ztbŞu kış günü 2 aylık bebeğin olduğu eve 14 kişi gelmesi aklına yatıyor mu? Bence sen de davetlere gitmemelisin. Bebeğin üşütse hastanelerde yatar Allah korusun. Birinden grip nezle bulaşsa ilaçta vermezler direkt yatış derler. Çok istiyorsa eşin gitsin. Kendi ailenede kalabalık olunca gitmemelisin. Yemek falan en son düşünülecek şey
Iste kalabaliga bende gitmek istemiyorum bebekle ama bu sefer ayip olucak.. ztn aram iyi degildi gectigmiz sene yeni yeni duzelidik2 aylık bebekle bi zahmet onlar seni çağırsın
Gücünüz, haliniz varsa davet edin yoksa zaten sizi hoş görürler.. Aile arasında "ben gittim, onları çağırmadım" mevzusu olmaz bence..Lütfen akil verin. 2 aylik bebegim var ve baya yoruluyorym emzirme o bu derken. Esim cok yardimci oluyor.
Şu durumda önemli olan bebeğin sağlığı. Benim kızım 2021 de doğdu. Neyse ben kimseye gitmedim kimse de gelmedi. Koronayı bahane ettim herkese. 3,5 aylıktı sanırım bir iki öksürdü doktora götürdüm. Çok küçük ilaç veremem dedi. Hemen basit bir bitkisel şurup önerdi. Aşırı korkmuştum sen bilirsin artıkIste bende aslinda ilk ramazqnda kvde olycakmis herkesi cagirmis teyzeler kendi cocuklar vs vs gitmemekte olmicak bebekle ama orda herkes bebefi sevmek isticek fln herkes görmedi dags Emin olamadim tek 1-2 saatligne gitsem öyle yine rahat edemicem. Kv bebegi gördumu birakmiyor elinden ztb
Ben olsam giderim ne yalan söyleyeyim. Bebekle hep evde, hep aynı rutinde çok bunalıyorum ben, arada birilerine gitmek bana hiç zul gelmiyor. üşütme konusunda: 2 çocuk annesiyim hiç üşütme bilmem, hiç de fazla giydirmem. Ama tabi virüsler, mikroplar kol geziyor onlara dikkat etmek lazım.Iste bende aslinda ilk ramazqnda kvde olycakmis herkesi cagirmis teyzeler kendi cocuklar vs vs gitmemekte olmicak bebekle ama orda herkes bebefi sevmek isticek fln herkes görmedi dags Emin olamadim tek 1-2 saatligne gitsem öyle yine rahat edemicem. Kv bebegi gördumu birakmiyor elinden ztb
Kesinliklr öyle dusunuyorum bide esimin ailesi kalabalik e ztn 3 kardesler bide kv saysam bizle beraber 14 kisi ustune teyzeler kuzenler bilmem ne. Herkes cocugu tutmak isticek kim hasta kim degil belirsiz bu aralar. Sizin Gibi dusunutorum ki öyle cicim cicim bi iliskim yok es aileyle. Sorunluyduk otyzfrn mesafeluydik yeni yeni biraz duruldu duzelit gibi oldu hersey ama yinede cok görusmuyorum2 aylık bebek ile yemekli misafir ağırlamak zor olur. Kayinvalideniz yardımcı olacaksa çağırabilirsiniz. Tek çok zorlanırsınız.
Ama şu da var, insanlar okadar düşüncesiz ki sen bebeklisin alma demezler. Biz çağırdık, o çağırmadı lafları döner.
Ben olsam çağırmayacaksam, gitmezdim de...
Yediğim iki lokma yemeğin laf olmasını istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?