bebekli hanımlar acil fikrinize ihtiyacım var

ortopedia markası çok iyi biraz tuzludur ama ılk 2 yaş için çocuk ayak saglıgında gercekten cok basarılılar..
birde vicconun deri bot modelleri oluyor yumuşak..kızım 1 yasındayken almıştım sorunsuz kullandık

tamam kızlar bu botu verıcem yerıne tam ayagına göre spor alacagım obur aldıgım buyuk sporuda ayagına tam gelınce gıyer bu arada izmirde oturuyoruz oğlum 16 aylık belrtmeyi unutmuşum

bu tarz bişeyde alabılrsın,ne bot ne spor ayakkabı

Kisin disariya cikacaksaniz disarda yürüteceksen bence bot şart. Bebek arabasinda üsümez ayaklari battaniyelerle sararsin ama kisin yürütceksen disarda spor ayakkabisi ince olur. Benimde oglum 19 aylik 5 aydan beri yürüyor bende botlara baktim agir geldi ama hafif birtane bulurum insallah bende bot alcam cünkü sık sık disariya cikiyoruz ve hep arabasindan cikartip yürütüyorum

Dağ bayır çamur yürümeyeceğine göre 16 aylık bebeğe bot biraz gereksiz ya hu

canım zaten hıc yerınde durmuyor yavrucaklar

ayagından cıkmıyor ama buyuk bellıkı en erken 3 ay sonra gıyecegı ıcın tam gelebılır dıye dusunmustum ıade edecegım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…