Bebek Beslenmesi bebeklerinizin uykusu ne zaman düzeldi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

baby_on_board

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
42
1
36
İstanbul
kızlar bebeğim 4 ay olana kadar gecede 2-3 defa uyanıyordu ama sonra bi değişti çok sık uyanır oldu, saatte bir uyandığını bile bilirim. şuan 8 aylık ve 1,5-2 saatte bir uyanıyor. dişleri 6 aylık olmadan çıkardı, şuan 6 dişi var 2 tane daha gelmesi gerek sanırım. bu süreç bitince düzelir diye umuyorum ama böyle uykusu bozuk olan hep öyle gider diyen de var. sizlerin nasıl oldu uykular düzeldi mi? ne zaman düzeldi?

kati gidaya gectimi ? bizde 6. aya kadar superdik sonra dis falan derken 2 ay cok uyandi yarim saatte bir 2 hafta hic uyutmadi beni bazen yanima aldim bazen almadim simdi eski haline dondu 8. ay bitti 1 hafta sonra gecede 1 bazen 2 kere kalkti ama bunada sukur ben aksamlari hipp meyveli tahillisini veriyorum iyi geceler uykusuydu adi galiba o mu ise yaradi bilmiyorum ama iyiyiz milleti dinleme herkesin bebegi farkki biz 6 ay kral gibi yasadik 2 ay surunduk

geçtik, 6 aylıkken diş çıkarma ile katı gıda geçişi aynı zamana denk geldiği için zor oldu alışması ama şimdi iyi çok şükür. akşamları derken saat kaçta veriyorsun hipp'i ve kaçta yatırıyorsun? hazır mama vermek pek istemiyorum, pirinç unlu mama yaptım kendim o da kabız yaptı tekrara denemeye korktum. gecede 1-2'ye razıyım. emzirme bitince düzelir diyen de var sen emziriyor musun?

aksam 7:30 - 8:30 arasindaki zaman diliminde yatiriyorum , hipp icinde seker olmadigi icin veriyorum birde pirinc unu olmadigi icin, ben muhallebi karsitiyim cocuga nisasta yuklemesi gibi geliyor pirinc unu ama bu tahilli daha saglikli geliyor... bizimki bardakla iciyor 2 yemek kasigi yapiyorum cok seviyor karnini tok tutuyor , emziriyorum hemde ne emzirme kati gidaya tam gecis yapamadik bir gun yiyor birgun yemiyor devam sutu hic almadi hep anne sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…