Bebeklerinizin üst dudak altına bakabilir misiniz, attığım fotoğraftaki gibi mi?

Fotoğraf çekemedim benimki 8 aylık çok hareketli, elimi tutup kafasını çeviriyor. Ama aynı emin olun.

Benim kızın da dudağı hiç dışa dönmezdi. Maşallah

Merhaba canım google da arama yaparken buraya denk geldim. Benim kızımda da dudak bağı oldugunu farkettim iki gündür. 2 aylıkken aslında doktoruna gösterdim ama önemsiz demişti. Şuan 9 aylık ve emmesi çok iyi değil, kilo alımı da hep az oldu. Üst dudağı dışa dönmüyor hiç emerken. 1-2 dk emiyor sonra uyuyakalıyor. Üstelik üst dişleri de ayrık çıktı 6 aydan küçük bebeklernki çok daha kolay alınıyormuş keşke daha önce farketseydim. Şuan ben de doktor araştırıyorum.

Benim orası halen yaş 28 olmuş böyle .
Bence bı sıkıntısı yok

Evet benimki de ayrık çıkıyor şu an. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Ana dişler çıkmadan halletmek lazım. Tekrar yapışabiliyormus ama dudak bağı kesildikten sonra... Siz ne yapacaksınız

Merhaba siz çözüm bulabildiniz mi acaba düzeldi mi emmesi aynı sorun bizdede var kızım 2 aylık emerken ses çıkartıyor bende çözüm arıyorum cocuk doktoru gördü normal dedi.

Merhaba benim kızım da 1,5aylık doğdu doğalı emerken cuk cuk diye ses çıkarıyor. Veçok aşırı gazlanıyor doğal olarak. Ne yapacağım şaşırdım. Dudak bağı var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20210522_103320.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 599
  • IMG_20210522_103319.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 503
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…