Baktınız mı?Öncelikle bebekler ilk aylar emmesi çok güçlü olmaz. Az az sık sık emerler bu normal bir şey. Konu sahibinin bebeği ise normal gözüküyor sabah oğlumunkine bakarım. Ama bana normal geldi. Bu arada bebek kaç aylık?
Şimdi baktım evet aynı. Unutmuştum gün içinde.Baktınız mı?
Aa fotopğraf istemedim zaten, çok teşekkür ederim çok düşüncelisinizFotoğraf çekemedim benimki 8 aylık çok hareketli, elimi tutup kafasını çeviriyor. Ama aynı emin olun.
Benim kızın da dudağı hiç dışa dönmezdi. MaşallahMerhaba 3 aylık bebeğim var, dil bagı vardı kestirdik. Doktora dudak bağı da var mı dediğimde hızlıca baktı yok dedi(bebek çok ağlıyodu belkide ondan aceleyle baktı bilemiyorum) ama internette verilen görsellere çok uyuyor.Dudak bagi da var gibi duruyor ama emin olamadım. Bebekler emerken dudakları dışa dönük olmalıymış iyice emebilsin diye. Bizimkinin ust dudagi dışa dönük olmuyor. cuk cuk ses dil bağı kestirmeden öncede vardı şimdide var. Kısacık emip bırakıyor. Rica etsem bı bakar misiniz bebeklerinizin üst dudağına, bu şekilde mi yoksa farkli mi (benim bebeğin fotoğrafı aşağıda)... Ben mi evham ediyorum.
Merhaba canım google da arama yaparken buraya denk geldim. Benim kızımda da dudak bağı oldugunu farkettim iki gündür. 2 aylıkken aslında doktoruna gösterdim ama önemsiz demişti. Şuan 9 aylık ve emmesi çok iyi değil, kilo alımı da hep az oldu. Üst dudağı dışa dönmüyor hiç emerken. 1-2 dk emiyor sonra uyuyakalıyor. Üstelik üst dişleri de ayrık çıktıMerhaba 3 aylık bebeğim var, dil bagı vardı kestirdik. Doktora dudak bağı da var mı dediğimde hızlıca baktı yok dedi(bebek çok ağlıyodu belkide ondan aceleyle baktı bilemiyorum) ama internette verilen görsellere çok uyuyor.Dudak bagi da var gibi duruyor ama emin olamadım. Bebekler emerken dudakları dışa dönük olmalıymış iyice emebilsin diye. Bizimkinin ust dudagi dışa dönük olmuyor. cuk cuk ses dil bağı kestirmeden öncede vardı şimdide var. Kısacık emip bırakıyor. Rica etsem bı bakar misiniz bebeklerinizin üst dudağına, bu şekilde mi yoksa farkli mi (benim bebeğin fotoğrafı aşağıda)... Ben mi evham ediyorum.
Benim orası halen yaş 28 olmuş böyle .Merhaba 3 aylık bebeğim var, dil bagı vardı kestirdik. Doktora dudak bağı da var mı dediğimde hızlıca baktı yok dedi(bebek çok ağlıyodu belkide ondan aceleyle baktı bilemiyorum) ama internette verilen görsellere çok uyuyor.Dudak bagi da var gibi duruyor ama emin olamadım. Bebekler emerken dudakları dışa dönük olmalıymış iyice emebilsin diye. Bizimkinin ust dudagi dışa dönük olmuyor. cuk cuk ses dil bağı kestirmeden öncede vardı şimdide var. Kısacık emip bırakıyor. Rica etsem bı bakar misiniz bebeklerinizin üst dudağına, bu şekilde mi yoksa farkli mi (benim bebeğin fotoğrafı aşağıda)... Ben mi evham ediyorum.
İleride dişlerinin ayrık olmaması için önlem alınEki Görüntüle 2778022
Biri dişleri çıkmadan biri çıktıktan sonra
Evet benimki de ayrık çıkıyor şu an. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Ana dişler çıkmadan halletmek lazım. Tekrar yapışabiliyormus ama dudak bağı kesildikten sonra... Siz ne yapacaksınızMerhaba canım google da arama yaparken buraya denk geldim. Benim kızımda da dudak bağı oldugunu farkettim iki gündür. 2 aylıkken aslında doktoruna gösterdim ama önemsiz demişti. Şuan 9 aylık ve emmesi çok iyi değil, kilo alımı da hep az oldu. Üst dudağı dışa dönmüyor hiç emerken. 1-2 dk emiyor sonra uyuyakalıyor. Üstelik üst dişleri de ayrık çıktı6 aydan küçük bebeklernki çok daha kolay alınıyormuş keşke daha önce farketseydim. Şuan ben de doktor araştırıyorum.