- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Ne guzel. Ilk gebelik olunca en ufak biseyi bebege yoruyo insan. Sizce hissettiklerim bebek hareketleri mi pekiSuan 2.gebeligim. ilkini tam 19.haftada hissettim. Resmen icerden vuruyordu 2 haftada disardan anlasilir olmustu. Suan yarin 14 olacagım minik kipirtilar basladi
Sanirim 4. Gebeliginiz. Masallah Allah anali babali buyutsun. :) ilk gebeligim ama suan hissettiklerim bebek hareketleri olabilir mi?İlk gebeligimde 17 haftalıkken hissetmiştim. Yani emin olmuştum. Öncesinde de kıpırtı vardı ama dediğiniz gibi gaz hareketleri diyordum. 2 gebeligimde 16 haftalıkken hissetmiştim 3 gebeligimde 14+5 iken hissetmiştim şimdi bu gebeligimde de 17 haftalıkken hissettim. Herkeste ve her gebelikte farklılık gösteriyor bu tekmeler:) ( bunları hep not ettim ordan bikiyorum)
Yok aslında 6. Gebeliğim, su an 2 çocuğum var, inşallah doğarsa 3 olacak diğerlerini kaybettim. Teşekkür ederim:) bebek hareketi olması çok yüksek ihtimal. Çünkü kilonuz bebeği hissetmeye çok müsait e 15 haftayı da bitirmek üzeresiniz. Bence bebek hareketidir:) artık hissetme zamanı başlıyor. Ne mutlu. Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin:)Sanirim 4. Gebeliginiz. Masallah Allah anali babali buyutsun. :) ilk gebeligim ama suan hissettiklerim bebek hareketleri olabilir mi?
Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin sizinde. Tesekkur edeeim bilgilendirme icinn :)Yok aslında 6. Gebeliğim, su an 2 çocuğum var, inşallah doğarsa 3 olacak diğerlerini kaybettim. Teşekkür ederim:) bebek hareketi olması çok yüksek ihtimal. Çünkü kilonuz bebeği hissetmeye çok müsait e 15 haftayı da bitirmek üzeresiniz. Bence bebek hareketidir:) artık hissetme zamanı başlıyor. Ne mutlu. Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Bebek hareketi en baslarda resmen icerdeb vurm gibi sonra dürtme sonra donmeyinde hissediyorsunuz disari kabarıyor elleri ayaklari bazen sırtı .16.haftadasiniz yavas yavas sezmeniz mumkun 2.gebelik olsa kesin ayirirdiniz ama 19a kadar kesin anlayacaksiniz demek istedigimiNe guzel. Ilk gebelik olunca en ufak biseyi bebege yoruyo insan. Sizce hissettiklerim bebek hareketleri mi peki
Hiç balığı avcuna aldın mı bilmiyorum ama aynı his. Bende 16- 17.haftamda hissetmiştim.. rahminde balık kayıyor gibi oluyor. Şimdi daha net hissediyorum tabi ama başta öyle oluyordu :)Ne guzel. Ilk gebelik olunca en ufak biseyi bebege yoruyo insan. Sizce hissettiklerim bebek hareketleri mi peki
Herkes farklı betimliyo :))Hiç balığı avcuna aldın mı bilmiyorum ama aynı his. Bende 16- 17.haftamda hissetmiştim.. rahminde balık kayıyor gibi oluyor. Şimdi daha net hissediyorum tabi ama başta öyle oluyordu :)
Vurma gibi degilde ufak dokunuslar gibi hissettim Allahim tarif edemiyorummBebek hareketi en baslarda resmen icerdeb vurm gibi sonra dürtme sonra donmeyinde hissediyorsunuz disari kabarıyor elleri ayaklari bazen sırtı .16.haftadasiniz yavas yavas sezmeniz mumkun 2.gebelik olsa kesin ayirirdiniz ama 19a kadar kesin anlayacaksiniz demek istedigimi
Esime soyledigimde inanmadi bana. Gazdır o gaz dedi20 li haftalarin basinda hissetmistim ilk kez veya emin olmustum bunlar bebek hareketi diye. Tam hatirlamiyorum ama hissediyorsan dogrudur bence. Anneler hissediyor :)
14.haftamda sol kasığımda özellikle pıt pıt vuruşlarını hissetmeye başladım 16. haftada şiddetli vurmalar başladı.şimdi maşallahı var gece gündüz dinlemiyor gümbür gümbür
Sensin gaz deseydinEsime soyledigimde inanmadi bana. Gazdır o gaz dedi
HahahahSensin gaz deseydino da disardan hissetmeye basladiginda mucizeye inanamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?