Bebek Beslenmesi Bebeklerinizin gece uykusu kaç saat?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
nakredusa ya katılıyorum valla ben kızımı bıraksam öyle okadar şiddetli aglarki hiçjırmaktan nefes alamaz..bir kere deneyeyim dedim mahvoldu yavrum..hemde hıçhıra hıçkıra..öyle az buz aglama falanda degil..antikaci arkadasim demekki senin bebgin az aglıyo yada şiddetli aglmaıyor..yoksa mümkün degil ben kızıma ferber yöntemini uygulayayım..inan benimde yüregim asla kaldirmaaz..aşı bile olurken aglamasına babasi ve ben hayatta dayanamıyoruz

öleceğimi bilsem halsizlikten uykusuzluktan yine ağlatamam ben yavrumu ya belki kötülük yapıyorum böyle de ama o da iyilik gibi gelmiyo bana elbet büyüyecek ben yalnız olmadığımı öğrendim yani sorun bizde değilmiş böyle çok bebek varmış demekki o zaman bekleyip göreceğiz inşallah düzelecek

ilk zamanlar siddeti artti cigiriyodu arada hatta hic susmuyodu ama ben doktora anlattim uygula dedi 6 aylik bi bebegin aglamasi ona kötü bi etkisi olmaz dedi ama böyle ikinizde yipraniyosunuz ve bu uyku problemi okul cagina gelene kadar sürer dedi. ilk gün cok siddetli agladi sonra siddeti gecdi bir haftada da alisdi. evet dayanmasi cok zor ama inanin bana okadar rahatiz ki simdi sabah uyandiginda agliyarakda uyanmiyo kendi basina oynuyo biraz yani yatagina alisdi demek

benim kızım 9 aylık oldu artık ve 5ile 7 ay arası akşam 6da uyuyup sabah 6da uyanırdı tabi aralarda 2 saatte bir mamasını içmeye uyandı ama son 2 aydır biz uyumadan uyumuyor gece saat 10 bçk 11 bazen uyuya kalıyor dayanamıyor gecede birkaç sefer uyanıyor
ben ekstra bişey denemiyorum çünkü kendiliginden düzenli uyuyan bir bebekti şuan kendi değiştirdi
tabi her mamasını içeceginde yatagına götürüyorum belki uyur umuduyla ama uyumuyor
gündüz uykularındada uykusu geldiğini anladıgımda biraz mama hazırlıyorum yatagına koyuyorum bir elimle mamasını içirirken beşiğinide hafif hafif sallıyorum öylece uyuyor mamasını içerken uyumadıysada emziğini veriyorum emzigi sadece uykusu varken alıyor öylece uyuyor
ama bazen gerçekten ne yapsamda uyumuyor uykusuzluktan iyice huysuzlanıyr

aynı uygulamayı kitapta okuyup yazmıştım..demek ki fayda ediyormuş arkadaşlara.s

ben etkisi olmayacağına inanmıyorum bazı doktorlarda kucaklayın her ağladığında bebeğinizi ilerde kendine güvensiz olur yoksa diyor hangisi doğru bilemem ama annelik içgüdülerim bana ağlatmamamı söylüyor kimseye neden yapıyorsunuz diyemem ama ben yapamam

ben tam okumamışım yaa benim dediğimde ağlatma falan yok..bebeklerinizi uyutmak için ağlatmayın bence..bu ilerde karakterine olumsuzlar katıyormuş..walla ben çocuk psikiyatrları öyle diyor..

mama emzik bize çok yabancı şeyler :) oğluma mamayı bile denedik acaba aç mı kalıyor diye onuda asla istemedi uyuyamadıkça deliriyor zaten bu bebekler bir bilseler bugünlerin kıymetini

aman Allahım aynı dert aynı dert aynı dert.......4,5 ay süren ağır bir kolik dönemi atlattıktan sonra 3 saatte bir uyansa da bi uyku düzenimiz vardı 20 gün önceye kadar.7,5 aylık olan oğlum yüzüstü dönmeyi öğrendiği 1 aydan beri geceleri ağlayarak uyanıyor.saate bir ao dk.da bir kafasına göre işte.gözler kapalı yüzükapak yatmış bi vaziyette ağlıyor da ağlıyor.emekleme pozisyonunda başını kaldırıp beşiğin orasına burasına dayıyor,beşiğe enlemesine yatıyor,yuvarlanıyor...ve bunları yaparken de devamklı ağlıyor.eşim başiği sallayarak uyutuyor.ben onu da beceremiyorum.zaten 12de uyuyor ayakta sallanarak.kolik günlerinin hatırasıdır ayakta sallamak da...24 saat sallardık uyuyabilmesi için,durduğumuz an uyanı ve çığlıklar atardı bilen bilir koliği.....
bugün doktorumuza sordum diştendir onda da yapacak bişey yok dedi.yani umarım diştendir yoksa hayat 7,5 aydır kabus gibi...uyku yok bişey yok.16 kilo almıştım 48 kiloya düştüm uykusuzluktan.bi de işe başlayınca herşey süper oldu.
offfff amma uzatmışım konudan sapmışım...o yöntemi ben de deneyemem.çünkü yüzükapak dönüp zırzır ağlıyo.geri dönemiyo da bazen.allahtan 6,5 aylıkken emzik aldı da uykuya geçişlerimiz rahatladı.en azından dışarı çıkarsak araba içinde uyuyor artık.zaten bu uyku muhabbetinden dışarı da çıkamyoruz çünkü benimki 2 saatte bir uyumak istiyor ve uyuyor sallatarak kendini.
valla arkadaşlar ben kolik döneminin de etkisiyle yemeden içmeden kesildim uykusuzluk ve yorgunluktan antidepresanlara başladım artık.zaten emmiyor.çünkü bu stressler nedeniyle sütüm pek olmadı.
umarım bebişlerimiz uyumayı öğrenirler bir gün(((

ah çiçek11 ah yine dertlerimiz aynı bende yakındır galiba antidepresan alıcam koliği atlattıkta ne oldu yani sadece krize girmiyo ama yine mızmız yine mızmız habire kucakta olma alışkanlığımız o günlerden yadigar belim sırtım bittim bu aralar çok takmamın sebebide arka arkaya rahatsızlık atlattık kulak iltihabı grip amip derken uykusuzluk beni iyice delirtti dişlerimiz habire çıkıyoda sanırım onlar rahatsız etmiyo o kadar bizimkini

canım konu dışında ama amipte nasıl belirtiler vardı?

kulak iltihabı olduğunda ishal oldu doktorumuz ishal için ilaç verdi ama ilaç bitti geçmedi bide tuvaletini yaptığında ağır bi ilaç kokusu oluyodu zaten habire uyanıyodu 15 20 dakikada uyanmaya başladı günde 10 kere falan tuvaletini yapmaya başlayınca anlaşıldı çok şükür doktorumuzun verdiği ilaçla düzeldi ama yavrum o ara mahvoldu poposu kanadı hep bi daha asla çeşme suyuyla yıkamam oğlumu büyüyene kadar

gece uykusumu..o da ne...ben son 1 yıldır gece uykusu ne demek unuttum kızlar...her saat başı uyanırmı bır cocuk..gunduzlerı 1-2 saat uyuyor ama gecelerı her saat yada yarım saatte bır uyanıyor..bıkmış durumdayım..delikafadulden

ya kızlar ancak buldum konuyu:))
yazdığım yeri bulamadım
en son yazdığımdan bu yana 1 ay geçmiş.
bizde pek bir değişme yok ama ben bir formül buldum
çocuğum büyürken sayfasına konu açtım.tracy'nin yatır kaldır yöntemi diye
uykusuzluktan dert yanan anneler bir baksın bence.ordan paylaşalım.benim sorunum biraz azaldı ama tabi bitmedi
bu yöntem ferberin ağlatarak uyutma yönteminden çok iyi

biliyorum o yöntemi buradan bi arkadaş yollamıştı bana sayfasını onu yapabilmek içinde sabırlı olmak gerekiyo aslında çok güzel bi yöntem ama kendimde o gücü göremiyorum ki

benim oğlumda sık sık uyanmaya başladı. gece uykusu güzeldi. diş probleminden mi yoksa burun tıkanıklığı mı sorun bilemedim. bebeklerin hiç sorunu bitmiyor yaaa. acıkır sıkılır uyumaz altını kirletir diş çıkarır gazı olur ek gıdayı reddeder vs vs............... öfffff

biliyorum o yöntemi buradan bi arkadaş yollamıştı bana sayfasını onu yapabilmek içinde sabırlı olmak gerekiyo aslında çok güzel bi yöntem ama kendimde o gücü göremiyorum ki
hem manevi güç hem de kol kasların gelişmiş olmalı :))

bu 4,5 5 ay bi dönüm noktası galiba ya eltimin kızı kesintisiz uyurdu ya da 1 kere kalkardı 5 aylık oldu saat başı kalkıyomuş kimisinde ayrılık sendromu kimisinde dişler kimisinde gaz artık anlayabilirsek :) ben hala tam çözemedim ama diş ve gaz karışık gibi geliyo :))

kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. benim oğlum 3 aylık sütm olmadığı içinmamayla besliyrm ve geceli 8 9 saat aralıksız uyuyor sizce normalmi dr bırak uyusun dedi her bebek bir olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…