Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bir erkek de benden artık listeye girebiliriz allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah AMİN :Saruboceq:
çok sevindim canım allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin
canım sen ne kadarlık hamilesin ben 18+5 oldum benim de henüz belli değil kısmetse ayın 6 sında gidicem o zaman inş. öğrenebilirim sana bişey sormak istiyorum
2 li tarama testini yaptırdıysan eğer orda beta hcg değeri var o değerin kaç çıktı
bana yazarsan şimdiden teşekkür ederim.
çok sevindim canım allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin
canım sen ne kadarlık hamilesin ben 18+5 oldum benim de henüz belli değil kısmetse ayın 6 sında gidicem o zaman inş. öğrenebilirim sana bişey sormak istiyorum
2 li tarama testini yaptırdıysan eğer orda beta hcg değeri var o değerin kaç çıktı
bana yazarsan şimdiden teşekkür ederim.
benim ikili test sonuçlarımda hCG sonuç 44,9 ng/ml yazıyor ama merak ettim canım neden sordunki?
aaa gerçektenmiiii doktorum kızımızın olacağını söledi ama acaba pipisinimi sakladıkii CADIARZU bak şimdi meraklandımm fisfisfismeraba canım hcg değeri 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstüyse kız diye duydum onun için sordum.
şubat prensesleri :
1. _duru_24 - kız
2. Derinzlm - kız
3. Prenses - kız
4. Silayda - kiz
5. Cgdmabky- kız
6. Demircool - kız
7. Mysticall - kız
8. Nisan84 - kız
9.beyaz bulut - kız
10.cucan -kız
11.lale77-kız