Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güleda cım 19 haftalıksın bence doktor kesin dediyse kesindir. yani doktorlar zaten emin olmadan söylemiyorlar. senin adına cok sevindim ne zaman öğrendin cinsiyetini bakalım.ah ah bende bi öğrensemde gidip mobilyalarını alsam
Günaydın kızlar benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim bir kızım vardı bide oğlan geliyor allahım sana şükürler olsun yuhi yuhii :) Benide listeye alın hemen
Ayy değişmez dimi doktor yanılmamıştır inşallah 19 haftalık oldum çok mu sevindim acaba ya hüsrana uğramayayım sonra
güleda cım 19 haftalıksın bence doktor kesin dediyse kesindir. yani doktorlar zaten emin olmadan söylemiyorlar. senin adına cok sevindim ne zaman öğrendin cinsiyetini bakalım.ah ah bende bi öğrensemde gidip mobilyalarını alsam
güledacım sen ilerde tekrar ultrasona gireceksindir nasılsa. ozaman kesin sonucu alırsın. ama umarım allah gönlüne göre verir. ben sırf bu yüzden hala ultrasona girmedim. cumt. günü gideceğim yani altı ayın içindeyken. gerçi benim girdiğim ultrason çok güzel. doktorumunda yanılacağını sanmıyorum ama içim rahat olsun diye geç gidiyorum. bi öğreneyim cinsiyetini burayı ayağa kaldıracağım falla.
bu arada canım isim ne düşündün...
bende bugün doktorumdan randevu aldım. allahın izniyle pazar günü gidip cinsiyetini öğrenicez...