bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
43
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna nasıl dalıyor? Ben yatağına koyup kendi uyusun istiyorum ama genelde meme emerken uyuya kalıyor. Sizinkiler nasıl uyuyor? Bi de gece kaç kere kalkıyorlar?

benimkisi kendi kendine uyuyuyor hiç sallamıyorumda ama memede uyumayı seviyor gece kalkma saatlerini belirlemiş her gece kurulu saat aynı saatte acıkıp uyanıyor gece bazen 2 bazen 3 kez uyanıyor

cnm ben yatagına koyuyorum karnını doyurup kendılıgınden uyuyor gece kalkma saatlerıde mesela 12 de yatırdım 4,5 5 de kalkıyor bıdahakıne sabah kalkıyo allaha sukur bıraz duzene girdi

benim oglum memede uyumayi seviyor.aksam sekizde yatiriyorum, gece 24.45 de kurulu saat gibi kalkiyor.birde sabah 4- 5 gibi

benim kızım 10 aylık bu zamana kadar 2 saatten fazla uyumadı.gece 10.30 gibi yatar sabah 7.30 a kadar uyur ancak gece en az 5 defa uyanır ve uykuya biraz zor dalıyor bu yüzden sallamak zorunda kalıyorum.ve bundan nasıl vazgeçirebilirim hiç bilmiyorum.gece iki kere kalkan anneleri çooooook şanslı buluyorum.bi formülü var mı?

selam ceylin ben oğlumu akşamları uyutmuyorum yani saat 7den sonra uykusu olsada uyanık tutmaya calısıyorum banyo yaptırıyorum her gece banyodan sorna guzel bı masaj sonra mama sonrada yatak kendılıgındn uyuyo zaten dene ıstersen

benimki de saat 23:00 de uyuyor 03:00 e kadar sonra 06:00 da kalkıyor 09:00 a kadar uyuyor ben de akşam uyutmuyorum ve 22:00 de banyo yaptırıp masaj yapıyorum ve emziriyorum memede uyuyor ben istiyorum ki yatağa koyuncaya kadar beklesin ama uyuyor işte napalım benimki de böyle demek ki...

OFFFF SORMAYIN UYKU MESELESİNİ BİZİM CADIII :emir_bebek: GÜNDÜZ UYUYOR GECE AYKATA SAAT GECE 12 DEN SONRA BAMBAŞKA BİR ÇOCUK OLUYOR :sm_cool: GECE 12DE 11DE KALKIYOR SABAHA KARŞI 5 LE 5:30 ARASINDA GARANTİ UYUYOR HERGÜN BÖYLEYİZ VE BEN UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM TAM BEBİŞ VE BEN UYUYORUM HAYDİİ BU SEFER EV HALKI KALKIYOR KAYNAM VE KAYINPEDER AYAKTA SES GÜRÜLTÜ BU SEFER BEBİŞ SESE ALIŞTI ALLAHTAN BEN ALIŞAMADIM BEN UYUYAMIYORUMM senağlama BENİM KIZIMDA EMZİRİYORUM UYUYOR SONRA YERİNE YATIRIYORUM HEMEN GÖZLERİ AÇIYOR VE AGLIYOR TEKARAR KUCAGIMA ALIYORUM EMZİRİYORUM UYUYOR SONRA GENE AYAKTA RUTİN OLARAK 3-4 KEZ DEVAM EDİYOR SONRA UYUYO TABİİ

Son düzenleme:
selam ceylin ben oğlumu akşamları uyutmuyorum yani saat 7den sonra uykusu olsada uyanık tutmaya calısıyorum banyo yaptırıyorum her gece banyodan sorna guzel bı masaj sonra mama sonrada yatak kendılıgındn uyuyo zaten dene ıstersen

yseminsen ben bir gece banyo yaptırdım ondada hasta oldu bebgim dediğin gibi mısıl mısıl uyudu ama ertesi gün hep agladı doktora götürdük grip olmus has:tomato:ta olmasaydı bende her gece banyo yaptıracaktım cünkü uyumuyor geceleri seninki hasat olmuyormu canım

Bende yatiriyorum saat 20.30 yada 21.00 kendi kendine uyuyor aglasa bile almiyorum sabah bazen 7 bazen 8 de uyaniyorum iyi allaha sukur geceleri.

benim minikimde bi rahatsızlığı yoksa 10 da yatıyor 12 de emzirmeye kaldırıyorum sonra emerken uyuyor 5 gibi kalkıyor emziriyorum tekrar yatırıyorum.tabi bi rahatsızlığı yoksa bu böyle ama rahatsızlığı olduğu zaman uyut uyutabilirsen.

benım oglumda gunduz uyuyo uyanıyo bı duzenı yok ama gece 12 1 gıbı yatıyo 4te kesın kalkıyo emıyo saat 7 gene kalkıyo 10 kadar ayaktayız sonra uyuyo bıraz 12 gıbı kalkıyo ama 7 den sonra dogru duzgun uyumuyo o benı maffedıyo ıste gunduz uyutmayım dıyorum bu sefer ıs yapamıyorum ee akşamda kocanla ılgılenıyosun yıne yatmam 1 buluyo yanı bı duzen koyamadık daha 50 gunluk bebegım tabı gaz sancısı olmazsa uyuyo bıde bu var

bizde ne düzen var ne bişi.sağı solu hiç belli olmuyo bi günü bi günün tutmuyor...akşamaları kesinlikle uyutmuyorum işten gelince en az 21,00 a kadar bekliyor uyumayacaksa 22,00 da kesin yatmış oluyor...12,00 veya 1,00 gibi mama yemeye uyanıyor.yediriyorum bazen 5 e kadar kakmıyor bazen en az 4 kere uyanıyor...kesinlikle sallamadan uyumuyor...çok gazı vardı.gazı sadece sallanma kesiyordu..şimdi sleeper aldık o sallıyor ama önce ben uyutuyorum...sonra yatağı sallıyor uyuyor...ne çektim aylarca bilemezsiniz battaniyede bile salladık...

bizde ne düzen var ne bişi.sağı solu hiç belli olmuyo bi günü bi günün tutmuyor...akşamaları kesinlikle uyutmuyorum işten gelince en az 21,00 a kadar bekliyor uyumayacaksa 22,00 da kesin yatmış oluyor...12,00 veya 1,00 gibi mama yemeye uyanıyor.yediriyorum bazen 5 e kadar kakmıyor bazen en az 4 kere uyanıyor...kesinlikle sallamadan uyumuyor...çok gazı vardı.gazı sadece sallanma kesiyordu..şimdi sleeper aldık o sallıyor ama önce ben uyutuyorum...sonra yatağı sallıyor uyuyor...ne çektim aylarca bilemezsiniz battaniyede bile salladık...

aynen canım biz her gece battaniyede sallaıyoruz eşimle yoksa uyumuyor uyumadıgı gibi aglıyor sadece onda susuyor cok zor geceler geciriyoruz su sleeper dediğin nasıl bir sey canım ise yarıyormu benimde bebgimin cok gazı var

X