- 5 Ekim 2007
- 923
- 16
- 43
- Konu Sahibi inciboncuk
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna nasıl dalıyor? Ben yatağına koyup kendi uyusun istiyorum ama genelde meme emerken uyuya kalıyor. Sizinkiler nasıl uyuyor? Bi de gece kaç kere kalkıyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ceylin ben oğlumu akşamları uyutmuyorum yani saat 7den sonra uykusu olsada uyanık tutmaya calısıyorum banyo yaptırıyorum her gece banyodan sorna guzel bı masaj sonra mama sonrada yatak kendılıgındn uyuyo zaten dene ıstersen
Bende yatiriyorum saat 20.30 yada 21.00 kendi kendine uyuyor aglasa bile almiyorum sabah bazen 7 bazen 8 de uyaniyorum iyi allaha sukur geceleri.
bizde ne düzen var ne bişi.sağı solu hiç belli olmuyo bi günü bi günün tutmuyor...akşamaları kesinlikle uyutmuyorum işten gelince en az 21,00 a kadar bekliyor uyumayacaksa 22,00 da kesin yatmış oluyor...12,00 veya 1,00 gibi mama yemeye uyanıyor.yediriyorum bazen 5 e kadar kakmıyor bazen en az 4 kere uyanıyor...kesinlikle sallamadan uyumuyor...çok gazı vardı.gazı sadece sallanma kesiyordu..şimdi sleeper aldık o sallıyor ama önce ben uyutuyorum...sonra yatağı sallıyor uyuyor...ne çektim aylarca bilemezsiniz battaniyede bile salladık...