Bebek Beslenmesi Bebeklerinizi hangi şampuanla yikiyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrblar.nasipze ben kizima mayis sonlarinda kavusacagim.ilk kizimda dalin cok fena yapmisti. Bebegim tum vucudu boynu egzama olmustu.oyleki yikamaya korkuyordum artik.
Yalniz cok eskiden bir komsum bebegini her yikayacagi suyu kuvetine doldurup icine 1 yumurtakirip eliyle suyu cirpip kopurtur kizini yikar sonra durhlar cikarirdi.bekardim.dikkatimi crkmis işte.
Şimdi bunu arastiriyorum. Baska yapan varmi.yanlis biseymi.bilmedim simdi.

Dalin hic iyi gelmemisti ogluma konak oldu hep ..sebamede gectik 3 yasina girecek hala kullaniyoruz cok memnunuz mis gibi 36 falan fiyati ve 4 5 ay gidiyor cok bereketli

eczacım pavloderm şampuanı önerdi çok memnunuz fiyatıda oldukça uygun kaliteli bir ürün

MUstela konak yapti . Yalniz soyle birsey var. Sampuan bebegin yag dengesini bozuyor. İyi durulamak gerekiyor. Her yikamada sampuanlamak gerekiyor bu yuzden. Konak olunca 99 sampuan onerdi dr. Hep onu kullaniyorum gayet memnunum kokusu hafif ycucu. Tamamen bitkisel. Hic bir sampuan onunki kadar yumusak yapmiyor. Bitkisel oldugu icin saci hizli uzuyor. İlk aylar konak olmamasi icin az sampuanlamak onemli. Vucuduna komili yada unibaby kullaniyorum. Bebek yagini kuvete dokuyorum. Vucudu emiyor duruluyorum.hem vucudu Nemleniyor hemde vucudunda kalmiyor. İlk uc ay dort ay losyon kullandim

ben ilk doğduğundan beri uni baby kullanıyorum bebek yağı ıslak mendili vs. her ürününden çok memnunum gerçekten bikere johnsons baby şampuan kullandım ondan da çok memnun kaldım :) dalini de denedim cildini ve saçlarını çok kuruttu pek memnun kalamadık yerleri silerken suya kattım o şekilde tükettim en azından ev miss gibi koktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…