• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerınızı gece uyurken ortuyormusunuz

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar ben oglumu gece uyurken ortuyorum fakat uyurken sureklı donuyor.ne zaman baksam ustu acılmıs oluyor.bende uyku tulumu almayı dusunuyorum.sız neyle ortuyorsunuz sızınkılerde ustunu acıyormu uyurken

evet ya sureklı donup duruyor kızım ortuyorum bende ustunu uyku tulumu bende almak ıstıyorum ama bır yandanda dusunuyorum rahatsız olursa bızım kız zaten sıkıntılı rahat edemezde uyanır dıye tedırgın oluyorum en ufak bır tıkırtıda uyanıyor ama deneyecegım sansımı.

ben iki gecedir fermuarlı battaniyesi var ona yatırıp fermuarı çekiyorum. bende uyku tulumu örecektim ama kullanamayız diye yapmadım hazırda almadım şimdilik battaniye işgörüyor

ben iki gecedir fermuarlı battaniyesi var ona yatırıp fermuarı çekiyorum. bende uyku tulumu örecektim ama kullanamayız diye yapmadım hazırda almadım şimdilik battaniye işgörüyor

fermuarlı battanıye bendede var ama ıcınde sıkılır dıye onu kullanamıyorum

Bende oğluşumu iki gecedir örtüyorum.hem dönüyor hem de yüzüne çekip nefessiz kaldım sanıyor.bana uyku tulumu almak şart oldu:)

ben 2 gecedir uyku tulumu ile yatırıyorum
kendisi pek mutlu değil bu durumdan devamlı uyanıyor.
ama gece o kadar soğuk oluyor ki biz yorgan ile yatarken onun üstünü açıyor olmasını düşündükçe uyuyamıyordum
bu gecede deneyeceğim
baktım uyanmaya devam ediyor bayağı kalın giydirirp yatıracağım ayrıca odasına elektrikli bir ısıtıcı alacağım gece en düşük ayarda yaşa yavaş çalışsın

uyku tulumu kullan çok rahat oluyor benim kızımda açar üstünü 2 senedir kullanıyorum bu senede aldım gelecek günlerde giydirmeye başlıycam

arkadaşlar bu konuda bana da yardımcı olun benim bebişler döne döne uyuyor.üzerini örttürmüyor.Örtünce hemen uyanıyor.Uyku tulumu aldım fayda etmedi.Sıkılıyor içinde çıkarmamı istiyor.Ben nasıl koruyacam bunları uykuda .

Alttan fermuarlı torba gibi olanlardan 2-3 aylıkken giydirmiştim şimdi durmuyor tabii..Bir mağazada epey kalın uyku tulumları var ama bizim ev kaloriferli pek işime yaramaz şu anda kaloriferler yanmıyor normal kıyafelerinin üstüne gece yatmadan penye ayaklı tulumlardan aldım bir beden büyük onu giydiriyorum üstünede delikli bir orlon örtüm var onu örtüyorum tabii onu hemen açıyor teyzem küçükken çocuklarının üstü açılmasın diye örtüyü dört bir yanından yatağa sabitlerdi ama korkuyorum daha çok küçükler boğulurlar diye

bende uyku tulumu kullanıyorum çok kalın olanlardan değil içinde rahat hareket edebiliyor üstünede tekrar battaniye örtüyorum üstü açılmıyor

bende ortuyorum ama sureklı ustunu acıyor tepıyor yorganını havalr ıyıce sogudu ben daha dogmadan almıstım uyku tulumu gıydırırm bu gece

benim oglum da cok acınıyor.2-3 gundur ortuyorum serınledı baya hava ama yarım saatte bır acıyor ustunu.uyku tulumu hıc kullanmadım ama sart oldu baska cozum yok sanırım.insallah rahat kullanabılırız

bencede uyku tulumu en rahati sykintili cocuklar icin cünkü benim oglumada battaniye yorgan darlik veriyordu üstünü aciyordu ama uyku tulumuyla rahat ettik

aynı sorun bizde de var uyku tulumu düşünüyorum bende daha almadım nasıl olur bilmiyorum çok dönüyor bizim kız hatta uykuda emeklemeye çalışıyor gece defalarca örtüyorum sıkı giydirip yatırıyorum ama aklım hep onda kalıyor

benimkide aynı hap üstünü açıyor. hatta abartıp yüzükoynu döndüğü bile oluyor. bende uyku tulumu düşünüyorum ama benimki kolları kapalı ve rahat hareket etmezse uyanır kolaarı açık aolacak kolsuz tulum sanırım yok örsemmi acaba ???

böyle bişey kullanamazmı
uykutulumujg2.jpg

tulum2jo6.jpg
bu da kolsuz :)

fotoğraflar alıntı..

ben üsttekinden almayı düşünüyorum kullanışlımıdır, bende örecektim ama ben örene kadar kış biter :)

Back