• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerinize yazlık ne giydiriyosunuz

dilemin21

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
244
35
323
sevgili anneler 3 aylık oğlum var nasıl giyindireceğimi bilmiyorum.kısa kollu giyindiriyomusunuz? çorap giydiriyomusunuz.bu konuda çok tecrübesizim bana yardım.sengözlerimebaksanab

Canım kızımın doktoru bana hep ''terli kalmasın ve ayağını üşütmesin,sen ne giyiyorsan bebeğinide o ölçüde giydir '' derdi.ılk başlarda bende senin gibi ne giydirceğimi bilemezdim,sonra doktorumun bu tavsiyesi bana çok yardımcı oldu,umarım sanada yardımcı olur kaydirigubbakcemile5

istanbulda oturuyorum geçenlerde 2 aylık olduğunu tahmin ettiğim bir kız bebek gördüm. açık alandaydık hava da fena değildi. kız çırılçıplaktı nerdeyse. askılı atler ve şortla gezdiriyolardı. bi de benim 3,5 aylık oğluma baktım uzun kollu penye ve altında uzun pantolon vardı. arabasında uyuduğu için üstüne battaniye örtmüştük

bende manisa kırkağaçta oturuyorum yakında burdan gidiyoruz yani uzun bi yolaa çıkacaz manisadan batmana çıktı tayınımız.tabi burdan giderken çok uğrak yerimiz olacak ben oğluma uzun kollu penye çıt çıtlı badilerden giydiriyorum.çorabınıda giydiriyorum.ama bazen çıkarıyorum ayağından pantolonda giydiriyorum.ama hava çok sıcak sizce pantolonu ve çorabı çıkarsam üşürmü.dışarı çıkarırkrn şapka giydiriyomusunuz?kulakları üşümesin diye. bizimki şapka istemiyooo.

ben atlet ve kilotla gezdiriyorum sadece.çoraplarıda çıkardım.off çok sıcak valla.zaten bebişim normalde çok terliyo.bende terlemesin diye.atlet kilot giydiriyorum evde.dışarı çıkıncada etek şort tarzı giydiriirm

bende manisa kırkağaçta oturuyorum yakında burdan gidiyoruz yani uzun bi yolaa çıkacaz manisadan batmana çıktı tayınımız.tabi burdan giderken çok uğrak yerimiz olacak ben oğluma uzun kollu penye çıt çıtlı badilerden giydiriyorum.çorabınıda giydiriyorum.ama bazen çıkarıyorum ayağından pantolonda giydiriyorum.ama hava çok sıcak sizce pantolonu ve çorabı çıkarsam üşürmü.dışarı çıkarırkrn şapka giydiriyomusunuz?kulakları üşümesin diye. bizimki şapka istemiyooo.

cnm ben kulakları üşümesin diye değilde başına güneş geçmesin diye şapka takıyorum dışarı çıkınca

bende şort ve kısa kollu badi giydiriyorum altında da çıtçıtlı badisi oluyor,elbise ya da sadece atlet külot takımıda giydiriyorum bazen dün mesela dışarı çıktık çokkk sıcaktı atlet külot takımının üstüne penye elbise giydirdim askılı bide çorap yinede terledi....
bence kulakları üşümez cnm yaa takma sıkar iyice bebişi sıcakta güneş geçmesin diye ince şapka tak onun yerine

ben istanbuldayken şort ve kısa kollu yada kolsuz giydirdim.mutlaka çorap giydirdim..
şu an burada sıcak ama daha yakıcı sıcaklar gelmedi o yüzden şortu cıbıl cıbıl giydirmiyorum.kısa kollu eğer gündüz dışarı çıkacaksak giydiriyorum
dün mesela kısa kollu bady kilotlu çorap ve şort vardı.akşamda eşofman çıkardım üzerine battaniye aldım kafasını örttüm..
duruma göre yani
ama sıcaklarda da kalın giydirip pişirmeyin çocukları

hani derler ya sizin giydiğinizin 1 kat fazlasını giydirin bebeklere diye. o kışın geçerli değil mi?

bende kızıma evde çıtçıtlı bady üzerine kısa kol penye ,altına şort ve çorap ,dışarda ise yine kısa kol çıtçıtlı bady üzerine elbise ,etek bluz ,capri ,o ana uygun ne varsa yani ,çorap muhakkak oluyo ,şapkada yazlık ince şapka güneş geçmesin diye ..

ben evde kolsuz çıtçıtlı body çorap yok , dışarıya bile bodyle çıkarabilirim çok sıcaaaaaak
çorap konusunda kararsızım bu sıcakta doktora sorcam artık , giymese olur bence bu sıcakta

Doğduğundan beri hiç sarıp sarmalamadım. Ayaklarında zaten hiç çorap bırakmaz.
Pusetle dolaşırken bir bakarım çorabın teki yok. Tırım trım sokakta çorap ararım. Doktora da sordum ''hiç önemli değil
üzmeyin bebekleri'' diyor
Bugün itibariyle sadece kısa kollu zarf yakalı body giyiyor. Gece de üzerine penye battaniye örtüyorum ama tekmeleyip
üstünü açıyor. Belli ki bunalıyor. Gece bir kaç defa uyanıp örtüyorum.
Biraz sıkıntılı bebek. Çıplak gezse ondan mutlusu yok.:sm_cool:

Son düzenleme:
kızlar bugün doktoru dediki evde,dışarda kolsuz veya yarım kollu body giydir dedi ama çorabı çıkarmam ,yada şortlu takımlar giydirebilirsiniz dedi bebikim 3 aylık hemen çıkardık üstündekileri havada bayağı sıcaktı ama arabada o halde bile terledi hemen üzerini değiştirdim ki biz bugüne kadar annemnde ısrarları ile eskimo gibi giydiriyoduk çocuğu dün gece de üstü kalın örtülüydü sabah tek çorap çıkmıştş ve üzerini açmıştı bunalmış çocuk yani, 3 aylık omasına rağmen belli etti derdini,bide denize girebilir dedi buna çok sevindim:)

Back