Doğuma Hazırlık Bebeklerinize Hangi Ayakkabayı Alacaksınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melek81

Herşeyin başı sağlık
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
4.181
9
Arkadaşlar,

Bebeklerimiz ha yürüdü ha yürüyecek,
Bebeklerimize hangi ayakkabıdan alacağız,

Bazıları ortapedik alın, bazıları sorun olmadığı sürece ortepedik almanıza gerek yok diyor.
Bazıları daha düzgün yürümesi için yürümeye başlamadan sıralamaya başlayınca giydirmeye başlamak gerekir diyor, bazıları yürümeden ayakkabı giydirmeyin diyor.

Sızler bu konuda neler yapıyorsunuz?

Ben bobux I walk ayakkabı dusunuyorum ama cok pahalı arastırma aasamasındayım.

arama motoruna Bobux I walk yazarsanız goreceksınız. 110 mılyon cıvarı bır ayakkabı..

off cok kararsız kaldım

canım ben de hiç düşünmedim ama o kadar para vermem bi ayakkabıya... bence doğal haliyle ayakkabısız yürümeliler evde çok ayakkabı taraftarı değilim açıkçası...

evde tabııkı bende mumkun oldugu kadar patık bıle gıydırmıyorum ama dısarı cıkacaklar ve yurumeye baslayacaklar..

ikisinden birini düsünüyorum ama evde hediye gelen bunlara benzer bir cok ayakkabisi var, hangisi olursa artik .. :))

slm.ben tv de bi doktordan dinlemiştim ayakkabı 2 yasına kadar giydirmeyin,ayağı yerle temas etsin.daha rahat denge sağlayabilrimiş ayakkabısız.Bebeğiniz dışarıda yürüyecek kadar büyüdüğünde dışarda giydirin dedi.

şuan kızımın kullandığı ayakkabılar nike ve adidasın spor ayakkabıları ,fakat yürümeye başlayınca doktorların tavsiye ettiği paqpa marka ortopedik ayakkabılardan almayı düşünüyorum bu ayakkabılar ortopedik olduğundan ilerde ayakların düz taban olmasını engelliyormuş.internetten araştırabilirsin canım

ben ilk adım ayakkabısı alacam paqpa nın....indirimdeler şuanda 45tl civarında...

ilk adım ayakkabısını sanbeden aldım,ortopedik,cırt cırtlı ve bileği kapalı.

ayakkabi için çok erken daha yürümeye başlasalarda dışarda yürüyemezler bence çok gereksiz seneye anca alınır bırakın bebekliklerini yaşasınlar hemen büyütmeyin

ben ilk adım ayakkabısı alacam paqpa nın....indirimdeler şuanda 45tl civarında...

bu ayakkabıyı duydum bı bakayım bende..

ilk adım ayakkabısını sanbeden aldım,ortopedik,cırt cırtlı ve bileği kapalı.

zaten bılegı kapalı olması gerekıyormus.. bır de ayagında sorun olmadıgı surece ortepedık almaya gerek yokmus..

Alyanın da ayakkabıları nike.
Bende yeni bir şey almayı düşünmüyorum.Markalı ayakkabılar zaten oldukça kaliteli.Kardeşimin aldığı UGG botları da var.Yürürsede onlarla yürür.Zaten dışarda yürütmeyi düşünmüyorum bu kış ben Melekcim.

ada zaten çok fazla basmıyor tırmanma falan da yok ben de sadece ayağını sıcak tutması için aykkabı aldım üzerine bastırmıyorum evde üzerine basarken sadece çorap oluyor böyle doğalı daha güzel bencede

arda kaan dogdugundan beri nerdeyse ayakkabi giyiyo kaydirigubbakcemile3 tabi disarda
evde corapla geziyo
ilk dogdugu zamnlarda converse genelde giydiriyodum patik gibi olanlardan
simdi ise puma nike adidas bunlari giyiyo botunuda h&m den almisdim
bence bu markadaki ayakkabilarda cok güzel ve saglikli burdada herkes cocuklari yürürken bu markalardan giydiriyo

Kızlar zaten benım de sordugum dısarısı ıcın..

Ben dısarı da gıymesı ıcın mothercare den bu botu aldımıstım hemde 19 TL ye..

Bırde yururken gıymesı ıcın bır ayakkabı bakmak ıstıyorum.. Yarın paqpa ya bakmayı dusunuyorum

bobuxa oha diyorum affınıza sığınarak :roflol: sonrada 5 tl yeter diyorum zaten güçcücük ayakları var.koyunun kulağı yeter onlara ayakkabı yapmaya :roflol::roflol::roflol:

bu arada eğer ayakkabı ceylan dersis olacaksa sayın milletvekillerimizin koltukları gibi ceylanın sol arka ayağının patisi,yılan derisi olacaksa kuyruğu,yok illa timsah derisi diyosanız timsahın üstündeki tırtıklı yerin tek tırtığı yeter bizimkilerin ayaklarına yapılacak ayakkabı için.tabi o zaman maliyet artar 5 tl değilde hadi içimden geldi 10 tl çıkar benden helalinden :roflol: böylede bir hayvan sevgisine sahibimdir.ne iyi vicdanlı mükemmel bir insanım ben.Allah beni iyiki yaratmış.şükürler olsun tüm insanlık adına :tomato: :roflol:

bencede süheyla harikasın...bende henüz ayakkabı alamadım..offfff...benim istediğim patik ayakkabıların 19 numarası yok.hep 22den başlıyor...o yüzden araştırmadayım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…