• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeklerinize güneş kremi ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

satinezgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
188
0
46
Denizli
arkadaşlar 6aylık bir oğlum var. bebeğimin yüzünde zaman zaman kuruluklar farkediyorum. nemlendirici almak istiyorum. kullanan var mı? ayrıca yaz geliyor güneş koruma kremi ne kullanıyorsunuz?

ben de bunun benzeri bi konu açmıştım, arkadaşlar sebamedi önermişlerdi. doktorum sorduğumda kullanabilirsin dedi, ancak güneşte gezmeyi mayıs ayı gibi yap dedi, havadaki mikroplar kırılsın dedi.

bende sebamed aldım güneş kremi olarak ama içim pek rahat değil nedense. acaba mustela ya da bioderma filan mı alsaydım diye düşündüm.

ben de bunun benzeri bi konu açmıştım, arkadaşlar sebamedi önermişlerdi. doktorum sorduğumda kullanabilirsin dedi, ancak güneşte gezmeyi mayıs ayı gibi yap dedi, havadaki mikroplar kırılsın dedi.

ben biodermanın nemlendiricisini ve güneş kremini kullanıyorum bebeğim 7 aylık. doktor nemlendirici olarak emolium yazdı oğluma kuruluk oluyordu. emolium eczanede satılıyor 29 tl civarıydı fiyatı. bioderma ile aynı etkili. onuda kullanabilirsiniz tavsiye ederim.

bizim doktorumzu solante diye bi losyon yazdı bize. ben de ne alsam diye çok araştırmıştım aklıma sebamed veya cappertone gelmişti. babe diye de bi ürün varmış iyi olarak. ama bizim çocuk doktoruuz bize solanteyi yazınca ben direkt onu aldım ve diğerleri 50 faktör olmasına rağmen bu losyonun bebekler için olanı 30 faktör, 50 lik değil yani. faktör yükseldikçe zararlı maddelerin yoğunluğu artıyormuş çünkü.

Bizim doktorda Organik Bella B Suny Be önerdi aldık memnunda kaldım çok etkili ayrıca yüz için almaya gerek yok her yere sürülebiliyor gözenekleri tıkamıyor

Back