• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebekleriniz terliyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sayra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
441
7
96
İstanbul
Ya kızlar bebeğim meme emerken bile terliyor biraz bağırsa yine terliyor yanına gitmediğimde sıkıntıdan bağırıyor aslında daha çok başı terliyor acaba vitamin eksikliğimi var sizde de oluyormuydu havalar soğuk diye çıkaramıyorum dışarı zaten güneşte yok ne yapmalıyım oğlum 5,5 aylık sizlerde de oldu mu böyle bi sorun ne yaptınız

oldu canım halada oluyor kızım 11 aylık.normal bence genelde çoğr bebek emerklen terliyordur.

Oğlum cuma günü 1 yaşında olacak ve hala terliyor. Sucuk gibi oluyor emerken ama yinede doktorunuzla bu durumu paylaşın. Çünkü demir eksikliğinde bebeklerde terleme, huzursuzluk, uykusuzluk oluyor.

benim 3.5 aylık kızlarımda emerken, mama yerken hatta huysuzsa ve mızıldanıyorsada başı terliyor. doktorumuza sormuştum normal demişti.

benim oğlum da çok terliyor.özellikle emerken ve ıkınrken mızmızlanırken kafası ter içinde kalıyor

biz sorduk,babası da terliyor mu dedi.genetik terleme diyor,sırtından bezini eksik etmeyin.ben 3.katta şapka takıyorum aşağı indirene kadar terliyor kafası.arabada montu çıkarıyorum,gece sırtından bez değiştiriyorum vs.

Back