Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sagolun elinden tutup yürüyoruz hep18 aya kadar normal yürümemesi, gecikirse doktora sirabilirsiniz :)
sık sık elinden tutup gezdirin, oyuncaklarla yürümeye teşvik etmeye çalışın
Benimde ikizlerim 15 kasım 2019 doğumlu 37 haftalık doğdular. Kızım 1 yaşına girdiği gün yürüdü oğlumda yaklaşık 14 aylıkdı. Kızım yürümeye başladığında hala peşinde emekliyordu. Yürüteç bi süre oğlum çok kullanmıştı komşuö verdi ben istemedim kullanmasını ama annnem eşim sağolsun oyalasın diye 8 10 aylıkken koyuyorlardı biraz geç yürümesine yürütece bağlıyorum tembellik yaptı kızım daha az kullanmıştı. Daha sonra fisher prıce eğitici köpekçik yürüme arkadaşını aldık hala oynuyorlar önündeki oyuncaklarla ona tutunup kalkıp yürüyorlardı faydası olduğuna inanıyorum bayada sağlam bi oyuncak tavsiye ederim fiyatı biraz yükselmiş bu ara ama dolapda çok temiz satılanlarda var.Merhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
Çok sagolun alayimBenimde ikizlerim 15 kasım 2019 doğumlu 37 haftalık doğdular. Kızım 1 yaşına girdiği gün yürüdü oğlumda yaklaşık 14 aylıkdı. Kızım yürümeye başladığında hala peşinde emekliyordu. Yürüteç bi süre oğlum çok kullanmıştı komşuö verdi ben istemedim kullanmasını ama annnem eşim sağolsun oyalasın diye 8 10 aylıkken koyuyorlardı biraz geç yürümesine yürütece bağlıyorum tembellik yaptı kızım daha az kullanmıştı. Daha sonra fisher prıce eğitici köpekçik yürüme arkadaşını aldık hala oynuyorlar önündeki oyuncaklarla ona tutunup kalkıp yürüyorlardı faydası olduğuna inanıyorum bayada sağlam bi oyuncak tavsiye ederim fiyatı biraz yükselmiş bu ara ama dolapda çok temiz satılanlarda var.
Dr a danışacagim sagolun11 aylık olmadan yürüdüler hiç yürüteç kullanmadım .Lütfen doktora da danışın
18 aya kadar zamanı var yürümesi için oglum yaşına 3 hafta varken yürüdü her çocugun gelişimi farklı oglumla arasında 6 gün varken dogan bi akrabamızın oglu var çok hızlı dönmeye emeklemeye sıralamaya başladı ama yürümedi hala, oglum 9 aylıkken süründü ama hızlı yürüdü endişe etmeyin yani zamanı gelince olur hepsiMerhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
18 aya kadar zamanı var yürümesi için oglum yaşına 3 hafta varken yürüdü her çocugun gelişimi farklı oglumla arasında 6 gün varken dogan bi akrabamızın oglu var çok hızlı dönmeye emeklemeye sıralamaya başladı ama yürümedi hala, oglum 9 aylıkken süründü ama hızlı yürüdü endişe etmeyin yani zamanı gelince olur hepsi
İnşallah sağlıkla yürürlerBenim oğlum 16 aylık olmak üzere hala bağımsız yürümüyor. Bir yere tutunmadan (aslında dokunması yeterli) ayakta durmuyor, birkaç saniye durup sonra oturuyor. 9 aylıkken seri şekilde emeklemeye başlamıştı. Hiç yürüteç kullanmadı. Hep yerde, özgürce dolaştı. Doktoru her şey normal diyor. Parmak ucunda yürüme gibi bir sorunu olmadığı için şimdiye kadar bir yere yönlendirmedi. 16. da yine kontrol var. Merakla bekliyorum.
Doğru söylüyorsunuz az da olsa endişe oluyor maşallah bebeklerinizeCocukdan cocuga cok degisiyor.
3ornek verecegim , hepside farkli zamanda yurudu :)
Oglum 15 aylik iken, kizim 9 aylik (acelesi vardi galiba ), kiz yegenim 18 aylik.
Yani pek kiyaslanacak birsey degil,fakat insan endiseleniyor.
Bence hiç sıkıntı yapma benim oglumda 16 aylikti yürüdügünde..doktora bile goturmustum genelde bebekler 12 ay civari yürüyo neden yürümüyo diye ama doktor da yürür merak etme demisti..icini rahatlatcaksa sende bi doktora göster ama dedigim gibi benim oglumda 16aylikti yürüdügündeMerhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
Komşumun kızı 14 aylık yürüdü . Sizinkininde yürümesi yakındır inş.Merhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim