- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
-
- Konu Sahibi PamukDeniz
Yapacağınız birşey yok ki. Beslenmeniz gayet iyi çikolata hariç. Sağlıklı olsun yeterli. 18 kilo alan arkadaşın bebeği 2.700 doğdu. Maşallah şimdi gayet iyi. Endişe etmeyin.Günaydın anneler ben 34+6 haftalık hamileyim adete göre ama fakat tutmuyor adetle tam hamile kaldığım gün 33+6 yız kilomuz 2.122 kg doktora göre çok az kilo takibi yapacağım dedi bebek normal doğum pozisyonu almış ama kordondan yeterli beslenemiyorsa eğer sezeryanla alırım dedi dün baktı kordon kan akışı iyi dedi şükür maşallah ama ben bebeğime nasıl kilo aldırırım tecrübeli anneler çok endişelendim
Geçen hafta 2.026 kg dı 5 gün sonra gittik 2.122 kg olmuş az almış yani :/ herseyimiz iyi şükür maşallah ama 2.500 geçmesi gerekmez miydiendişe stres basıyor
Hergün yumurta süt bal çikolata muz ceviz et balık tavuk haftada mutlaka yiyorum ama ... sizce ne yapmalıyım :/
Günaydın anneler ben 34+6 haftalık hamileyim adete göre ama fakat tutmuyor adetle tam hamile kaldığım gün 33+6 yız kilomuz 2.122 kg doktora göre çok az kilo takibi yapacağım dedi bebek normal doğum pozisyonu almış ama kordondan yeterli beslenemiyorsa eğer sezeryanla alırım dedi dün baktı kordon kan akışı iyi dedi şükür maşallah ama ben bebeğime nasıl kilo aldırırım tecrübeli anneler çok endişelendim
Geçen hafta 2.026 kg dı 5 gün sonra gittik 2.122 kg olmuş az almış yani :/ herseyimiz iyi şükür maşallah ama 2.500 geçmesi gerekmez miydiendişe stres basıyor
Hergün yumurta süt bal çikolata muz ceviz et balık tavuk haftada mutlaka yiyorum ama ... sizce ne yapmalıyım :/
Çok tşk ederim kilo almış maşallah kızıma :)Ceviz balık su meyve kırmızı et ( güvenilir yerden ) bakliyat sebze
Ben hamileliğim boyunca bol meyve tükettim
Bir kavunu bir günde bitirdiğim zamanlar oldu
Çok şükür bebeğin kilosu iyi gidiyor şimdilik
Bir de siz veya eşiniz minyon ise bebeğinizde genetik olarak minyon olabilir
Sağlıklı besleniyormuşsunuz zaten
Stresten uzak durun
Bol bol dinlenin
Önemli olan sağlıklı olması