bebekleriniz kaç aylıkken yürüdü?

oğlum erken emeklemeye başladı,15 aylıkken yürüdü.arkadaşımın bebeği hiç emeklemedi 10 aylıkken yürüdü.yani her bebek farklıdır.o yüzden hiç kafanıza takmayın.18 aya kadar normal oldugunu söylüyor dr lar..

fıstığım şimdi 13 ayını doldurdu.4 aydır emekliyo sıralıyo ama kendi adım atmıyo.bakalım ne zaman cesaretlenecek
:50:

benım kızım 8 aylık dogdu,14 aylıkken arkadasların evınde yurumeye basladı,10 adım bıle attıgı oldu o aksam ama oyun gıbı geldı ona alkıslar,gulusler.neyse bız zannettık kı 1 hafta ıcınde ıyıce yurumeye baslar ama yurume ısı o aksam orada kaldı ve bu arada 3 ay boyunca dızlerı uzerınde yurudu hatta neredeyse kosuyordu dızlerının uzerınde ,kucuk husamettın gıbı,17 aylıkken de tekrar yurumeye basladı,bebeklıgınde berı cok temkınlı bır cocuk dusme korkusundan dolayı gec yurudugunu dusunuyoruz,normalde ılk yurumeye baslayan cocuklar duse kalka yurur,tabı 17 aylıkken yurudugu ıcın hıc dusmeden duzgun bır bıcımde yurudu,11 ay ıle 18 ay arası normal,ama halk agzına yerlesmıs bazı sozlerden ve cevre baskılarından dolayı aıleler bosu bosuna strese gırıyor...ornegın cocuk yurumede yasını karsılamaz ıse tembel denılıyor

oğlum yaşından bir hafta sonra tam anlamıyla yürümüştü, cimcime kızım 6 ağustota 1 yaşına girecek ama 3 gündür tek başına yürümeye başladı

Benim oğluşum hiç emeklemedi yere koyuyorduk yere yatıyordu döne döne gidiyordu :d ama gün geldi çattı ve oğlum tam 11 aylıkken yürümeye başladı şimdi de durduramıyoruz :d

benim mucizemde 10 aylıkken yurudu. annesı yer onu...

kızlar 10 aylık bir kızım var oturma dışında bişi yapmıyor koltukda bıraktığımda tutunuyor ama yüzünde çok yorulmuş bi ifade oluyor herkes morelimi o kadar bozuyor ki yaşına girecek yakında bu çocuk hiç bişi yapmıyor diye sinirlerim çok ama çok bozuk:ssz:

Vallahi bebekten bebeğe değişiyor. Kalıtsal olduğunu sanmıyorum. Ben de 9 aylık yürümüşüm.
Benim ve bir arkadaşımın bebeklerimiz arasında 6 ay vardı. Ve aynı zamanda yürümeye başladılar. Onunki 9 aylıkken benimki 15 aylıkken yürüdü:))) Ben de üzülüyordum başta neden yürümüyor diye, her şeyi araştırıp denedim ama diyorum ki şimdi Allah'ın varmış bir bildiği, bize acımış da geç yürütmüş. O gün bugündür hiç oturmuyor, dinlenmiyor, durmuyor, duraklamıyor bile, Zaten alıp alacağı kiloları da o zaman almış, yürümeye başladıktan sonra kilo bile alamadı. Sadece uyurken duruyor.
Şimdi yürümüyor diye üzülenlere tavsiyem, tadını çıkarın, er geç yürüyecek ve işte o zaman büyük maraton başlayacak:)

oğlum 13 aylıkken yürüdü 11 aylıkken başlamıştı kendi yürümeye düşünce korktu tam anlamıyla 13 aylıkken yürüdü:55::emir_bebek:

benim kizim 5aylikti biraz biraz emeklemeye baslamisti yaylana yaylana gidiyodu:-)suan 7 aylik emekliyo koltuk sandalye duvar olunca tutunp kalkiyo siralama ya basladi biraz biraz 2 -3 kez de elimi tutarken biraktim 4-5 saniye durdu cabuk yuruyecek sanirim.
Benim esimin kuzeni belki inanmayacaksiniz ama (bence mucize) 7 aylik yurumus 9aylikken kosup gol atiyomus

Konu sahibi arkadasim benim arkadasimin ikizleri var premature dogdular 15 aylik yurumeye basladilar benim oglum onlardan 4 ay kucukken yurudu sizinkide sanirim erken dogmuslar bosuna caninizi sıkmayin sonra daha cok pesinden kosacaksiniz

kizim 8aylik koltuklara tutunup durmaya basladi. 10aylikta yurudu massallahhhh

canım benım kızım 7aylıkken yurudu ama tam olark tutunmadan ve destek almadan 9 ayı buldu yurumesı.tabı bızım kız bayagı erken yurudu.kıyaslamamak lazım her bebek gelısımı farklı oluo

erken dogdu
6 aylıkken emekledı
10 ayllıkken kendı basına yurumeye basladı 13-14 ayllıkken kosup atlıyordu :)
uslu sakın bı cocuk masalalh:nazar:

Back