Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yürüteçlerle ilgili bir bilgisi olan varmı bu arada.ben almadim zararli diye arka kaslara yukleniyormus cocuk bacak gelisimini iyi etkilemiyormus diye okudum ama kullannip da yurumesini hizlandirdi diyende var kararsiz kaldim ama heralde zaten almak şcşnde gec kaldim koca kiz oldu
tatlım 2 oğlum var biri 5 yasında diğeri 15 aylık yuruteç her ikisindede kullandım azar azar 7. aylarından ıtıbaren ikiside 9 aylık yurumeye başladılar ben bır zararını görmedım gunde 1 saat kadar bınerlerdı ama sureklı dıgıl 15 dk daha ilerkı saatlerde bır 15 dk kadar daha yurumenın tadını alıyorlardı hıç emeklemedıler dırek yuruduler:)ama ilerde bır sorun yasarlarmı bılemem :))sevgilerrr...
bu yürüteçlerle ilgili bir bilgisi olan varmı bu arada.ben almadim zararli diye arka kaslara yukleniyormus cocuk bacak gelisimini iyi etkilemiyormus diye okudum ama kullannip da yurumesini hizlandirdi diyende var kararsiz kaldim ama heralde zaten almak şcşnde gec kaldim koca kiz oldu