valla ben 3 kere veriyorum sabah saat 9 yada 10 da akşam 6 da gece 2 de 60 cc 30 cc 60 cc şeklinde canım bnde bebelac bitsin sma gold alcam anne sütüne en yakın mama oymuş ama bugün verdiğimi kustu biraz sanırım fazla geldi 60 cc ....
bilmiyorumdum hiç o mamayı olmazsa bende olmazsa onu alayım.dr. mu dedi sana...:uhm:
pediasure 1 yaşın üstündeki çocuklarda dr tavsiyesi ile kullanılır ve bazı özel durumlarda verilir.
fantomalt 1 yaşın altındaki çocuklarda verilir ve hiç kilo alamayan bebeklerde kullanılır.
ikiside kilo aldırır. tek başına verilmez mamasına yemeğine katılarak verilir. sadece eczanelerden dr tavsiyesi ile alınız ve hekiminize sormadan kesinlikle kullanmayınız çünkü sadece karbonhidrat vermiş olursunuz.
kilo aldırmak istiyorsanız pirinç unu ilk etapta daha kabul edilebilir içine devam maması da katarsanız vitamin mineralide eklemiş olursunuz. bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil çok fazla
pediasure 1 yaşın üstündeki çocuklarda dr tavsiyesi ile kullanılır ve bazı özel durumlarda verilir.
fantomalt 1 yaşın altındaki çocuklarda verilir ve hiç kilo alamayan bebeklerde kullanılır.
ikiside kilo aldırır. tek başına verilmez mamasına yemeğine katılarak verilir. sadece eczanelerden dr tavsiyesi ile alınız ve hekiminize sormadan kesinlikle kullanmayınız çünkü sadece karbonhidrat vermiş olursunuz.
kilo aldırmak istiyorsanız pirinç unu ilk etapta daha kabul edilebilir içine devam maması da katarsanız vitamin mineralide eklemiş olursunuz. bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil çok fazla
Biz sma nın 2 nosu promil gold kullanıyoruz kızımın en severek içtiği mama bu. ama heryerde bulamıyorum bazen bulamadığımda bebelac alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?